Aslında rahatsızlıklarım ile ilgili yazı yazmama kararı almıştım..16 Şubat tarihinde  7 yıldan bu yana devam eden ve kontrol altında tutulan kalp rahatsızlığımın ürkütücü bir boyuta gelmiş olması nedeniyle Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji acil servisine ardında yoğun bakım ünitesine yatırılarak 5 gün tedavi uygulanması sonucu normale döndüğüm rahatsızlığım sürecince arayan soran, geçmiş olsun dileklerini ileten dostlarımı bilgilendirmek gereğini duyduğum için bu gün böyle bir köşe yazısı yazma ihtiyacını hissettim.

2015 yılından bu yana kontrolü altında bulunduğum Değerli Hocam Prof.Dr.Yekta Gürlertop ve ekibinin başarılı müdahaleleri sonrasında şu anda ilaç tedavisi için evimde istirahat ediyorum..Telefon ve bilhassa da Sosyal Medya hesabımda o kadar fazla ileti ve masajlar aldım ki;benim için endişe taşıyan,merak eden ve sağlığıma kavuşmam konusunda benden dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma en içten selam sevgi ve saygılarımı sunmak istedim bu yazımla.

7 yıl Önce 18 Ağustos tarihinde anjiyo sonra kalp ile ilgili yapılması gereken tüm ön çalışmalar değerli Hocam  Prof.Dr.Yekta Gürlertop ve büyük bölümü değişmiş olan ekibi tarafından büyük bir özveri ile yapılarak İlaç tedavisinin evde yapılması ve kontrol tarihinin belirlenmesi ile şu anda evimdeyim.İnşallah şu anda yaşadığım bazı ufak tefek sorunlarında ortadan kalkacağı günleri yakında göreceğiz..

Aslında bir şey söylememem gerekirse artık yaş kemale erdi, motor da eskidi Bunun için bunları zaman zaman yaşayacağız sanırım. Önemli olan böyle bir sağlık sorunu yaşadığını bilerek hayatını idame ettirebilme iradesine sahip olabilmek. Allah herkese sağlıklı mutlu yaşam nasip etsin Öncelikle. başta değerli Hocam Prof.Dr.Yekta Gürlertop ve ekibine,arayan soran ve benim için endişe taşıyan ve sağlığıma kavuşmam konusunda dua eden dost olduğunu bir kez daha bu önemli sağlık problemimde beni bir cümlelik ifade ile güçlendirmeye çalışan gerçek dostlarıma,evlatlarıma ve kardeşlerime en kalbi teşekkürlerini sunmayı görev addediyorum.Sağ olun var olun.

Ne demiş Ulu Hükümdar; “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi”

İnsan hayatı boyunca mutluluk-üzüntü –sevinç ve sıkıntı gibi zıt duyguları yaşar. İnsanın karşısına hayatı boyunca birçok dert ve sıkıntı çıkabilir. Ancak bütün bu sorunlar arasında en önemlisi sağlıktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.