Tabii ki siz değerli okurlarımın dualarına da ihtiyacım var.

Üç ayı aşkın bir süre önce var olan bazı Kalp problemlerim ile ilgili olarak Koşuyolu Kalp Damar cerrahisinde olduğum muayene sonrasında bir operasyonun gerçekleşeceğini ve buna karar vermem gerektiğini yazmıştım.Pandemi nedeniyle yaşadığımız olumsuzluklar nedeniyle ertelediğimiz bu operasyon için kararımızı verdik ve 21 Haziran tarihinde yatış günü aldık.Bu süreçte operasyon gerçekleşecek ve inşallah son zamanlarda yaşadığım olumsuz sağlık problemlerimde ortadan kalkmış olacak.

Buna yürekten inanıyorum ve sizin manevi desteğinizin bunda büyük etken olacağını biliyorum.6 yıl Önce 18 Ağustos tarihinde anjiyo sonra kalp ile ilgili yapılması gereken tüm ön çalışmalar değerli Doktorlarım Prof.Dr.Yekta Gürlertop,Doç Dr.Mustafa Yılmaztepe,Dr.Cıhan Akman,Dr.Zehra Akman,Dr.Çağlar Kaya  ve Sorumlu Hemşire Ülkü Tezel’den oluşan ekip tarafından yapılmıştı.

Sabah 8.30 da hasta bakıcım ve ameliyathane arabası kapımda ve hazırlıklarımın tamamlanmasının ardından Ameliyathane de ekibi ile beni bekleyen  doktorum Prof.Dr.Yüksel Aksoy’un karşısındayım.

6 Yıl geçti bu operasonun üzerinden.

Şimdi yenisi inşallah.

Tesadüfe bakın ki;21 Haziran tarihi ayni zamanda benim doğum günüm de.

Yılın en uzun günü olan bu günde 75 yılı geride bırakıp 76.merdivene ayak basacağım inşallah.

Allah başarılı bir ameliyat nasip eder de bana yaş günü hediyeside verilmiş olur inşallah.

Mesela benim Kalp oldukça yoğun bir tahribat geçirmiş,deformasyon yaşamış ve yorulmuş bir kalp olduğu için bazı şikayetlerim zaman zaman altı yıldır devam etti.

Buna şükür elbette.

Babam 53 yaşında bu organın iflası sonrasında ebediyete uçtu.

Neyse,Allah kolaylığını ve başarıyı verecek inşallah ve bundan sonra kalan ömrümüz varsa sağlık açısından daha konforlu ve sorunsuz yaşama imkanı bulacağız nasip olursa.

Tüm okurlarıma dostlarıma selamlarımı saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.

Dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum.

Sağlık,mutluluk ve huzur dolu yaşam dileğiyle....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.