İktidara karşı 6 siyasi partiden oluşan ittifak içinde yer alan Saadet Partisi  diğerlerine oranla ilkeleriyle en uyumlu parti.Sorunların çözümüne  olumlu katkı sağlıyor. Diğer ortakların  aralarında sorun yaratacak açıklamalarına karşın Saadet Partisi  ilkeli tavrı ile  oluşturulan ortaklığa sadık kalarak  ittifakın değer ortaklarına örnek olacak  bir yol izliyor.

Oy oranı  her zaman siyasi partilerin gücünü göstermez .O parti mensuplarının  izlediği tutarlı politika her zaman halkın takdirini kazanır.

Rahmetli Necmettin Erbakan  yıllar önce  sözleri pek  dikkate alınmamıştı.Her zaman milli sermayeyi ülke çıkarını  savunmasının  önemi şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik açmaz Erbakan’ın ne kadar haklı olduğunu gösteriyor.

Aynı ilkeler etrafında siyaset yapan Saadet Partisi de ülkenin geleceğini dikkate alarak izlediği siyaset ile örnek oluşturuyor.

Altılı masadaki diğer siyasi  partilerin  birbiri ile çelişkili beyanda bulunmasını bu parti  sözcülerinde göremiyorsunuz.

 Saadet Partisi siyasetlerini onaylamasa da  demokrasinin  ve ülkenin geleceğini dikkate alarak  ortakları arasında  bir sorun yaratmıyor.Diğer parti sözcülerinin gaflarını iktidar partisi koz olarak kullanıyor.Kendi ilkeleri doğrultusunda  halkla iç içe olan Saadet Partisini  tüm etkinliklerde cenazelerde görmeniz mümkün.

------------------

İYİ PARTİ İL KONGRESİNDE SADECE SAADET PARTİSİ VARDI

Hafta sonunda İYİ Partinin 3.İl kongresi yapıldı. Bu kongreye diğer partilerden sadece Saadet partisi katıldı.Buraya diğer ortakların özellikle Ana Muhalefet Partisi CHP’nin de katılması gerekmez miydi.?

Katılanlar anons edildiğinde bunları duymadık .Partililer de bunu yadırgadı. Özellikle böyle zamanlarda altılı masa ortakları kamuoyuna güven vermek için  birbirinin etkinliklerine katılıp topluma güven vermeli.

Saadet Partisi  il yönetimi,Edirne’de her ay düzenli olarak toplantı yaparak ülkedeki siyasi gelişmeler konusunda parti görüşlerini kamuoyuna duyuruyor.

Siyasi partiler içinde  Bu konuda en duyarlı olan parti Saadet Partisi.O nedenle diğer partilerin özellikle altılı masa ortaklarının Saadet Partisinden alacakları çok ders var.Tüm ortakların bu parti gibi ilkelerine sadık kalıp ortaklığın sağlıklı şeklide devamına katkı yapmaları gerekir.

Yoksa umduklar dağlara kar yağar ve emekleri boşa gider.

--------------------

FIKRA

ÖĞRENCİ DUASI

Mevsimin kurak girdiği günlerin birinde hoca öğrencileri yağmur duasına götürüyordu.Yolda Bekri ile karşılaştı.

Bekri:

“Nereye böyle oca efendi?” diye sordu.

Yağmur duasına diye cevap verdi Hoca.

Bekri gülerek:

“Boşuna zahmet etme bu çocukların duası kabul olmaz ”dedi

“Neden?” diye sordu hoca.

“Neden olacak” dedi Bekri.

“Duaları şimdiye kadar kabul olsaydı dünyada hoca diye bir şey kalmazdı da ondan”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.