Hükümetimiz tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan TOKİ’nin konut projesi tüm çevrelerde heyecan yarattı.

Günümüz ekonomisi ve ev fiyatlarındaki büyük artışı göz önünde bulunduracak olursak, TOKİ tarafından açıklanan kampanya dar gelirli ve ev sahibi olamayan vatandaşlarımız için bulunmaz nimet.

Burada bir ayrıntıdan bahsetmek isterim.

TOKİ tarafından yapılacak konutlar Edirne adına konuşacak olursak merkez ve diğer ilçelerde yerleşim yerlerine bir nebze uzak.

Dar gelirli vatandaşlar için yapılacak konutların şehir merkezine uzaklığı, vatandaşların kent merkezine gidiş gelişlerinde toplu ulaşım ya da taksi kullanımını mecbur kılacak.

Edirne kent merkezinde ve ilçelerde, şehir merkezlerine daha yakın alanlarda Milli emlak Müdürlüklerine ait yerler olduğu herkes tarafından biliniyor.

Buraların değerlendirilmesi ve TOKİ tarafından inşaa edilmesi konut sahibi olacak dar gelirli vatandaşa katkı sağlayacak, aynı zamanda kent merkezlerinde atıl kalan arsalar da değerlendirilmiş olacaktır.

Neresinden bakarsak bakalım, Hükümetimiz tarafından TOKİ eliyle başlatılacak olan proje sevindiricidir.

Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.