Okulların tatil olmasıyla Edirne şehir içi ulaşımda aksamalar oluyor Bazı hatlarda insanlar  sıcak havada uzun süre minibüs beklemek zorunda kalıyor:bunun sonunda halk hiç sorumlu olmadığı halde sürücülere sitem ediyor.

Onların bu konuda sorumluluğu olmadığını bilmiyor.Bu arada bazı yolcular işi daha da ileri götürüp minibüs içinde halkın arasında, Belediye ve belediye başkanına ağır hakarete varan sözler sarf ediyor.

Şehir içi  ulaşımı ETUS düzenlemesine rağmen bu aksaklıkları,suçu Edirne Belediyesine havale etmek isteyenler var.

Edirne belediyesi bu aksaklıkların giderilmesi için devreye girmeli.Çünkü, bazı kişiler faturayı belediyeye kesme çabasında..Belediye Başkanı Recep Gürkan devreye girip ulaşımda aksama olan hatlara ilave sefer için uyarıda bulunmalı.

-----------

KIRKPINAR HAFTASINDA DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ

Kırkpınar etkinlikleri haftasında yurdun her yerinden misafirler  geliyor..Şehir içi trafiği daha da yoğunlaşacak.Bu süre zarfında şehir içinde ulaşım sıkıntısı   artarak  devam ederse bu dutum Edirne imajı için de iyi bir görüntü olmaz.

Bölgemiz hakkında yapılan şikayetler onların da kulağına gider.Böylece kentimiz hakkında olumsuz propagandaya zemin hazırlamış oluruz.

Belediye görevlileri Kırkpınar süresince denetimleri artırmalı. Ulaşın ve diğer alanlarda görülecek aksaklıkların giderilmesine katkı yapmalı.Şunu unutmayalım ki Kırkpınar’ın başarısı ,ilimize gelen misafirlerin buradan mutlu olarak ayrılması hepimiz için onur  verici bir durumdur.Kırkpınar’ın başarılı olmasını isteyenlerin yanında  bu etkinlikte kusur arayıp Edirne’yi  başarısız bir il gösterme çabasında olanların da olduğunu unutmayalım.Geçmiş yıllarda bunun örneklerini gördük.

Bu amaçla Kırkpınar’a gelenlerin de olduğunu  akıldan  çıkarmayalım.

--------------------

FIKRA

SÜT

Öğretmen öğrenciler sorar:

“Söyleyin bakalım biz hangi hayvanların sütünü içiyoruz?”

 Henüz birinci sınıfta olan öğrenciler bir biri ardına cevap vermeye başlar:

“İnek”

”Keçi”

“Koyun”

Bu arada küçük Ayşe’ye sıra gelir gelir.Ayşe sıkıla sıkıla cevap verir:

“Biz sütçünün sütünü içiyoruz” öğretmenim”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.