Havsa istikametinden şehre girişte Margi yanındaki minibüs durağı giriş yolu sürücüler için işkence haline geldi. Girişteki yaya yolun bir kısmı sökülerek araçların rahat girişi sağlanması gerektiği halde bu yapılmamış. Ayrıca buradan durağa kadar devam eden  yolda bozulan asfaltta çukurların  oluşması nedeniyle  minibüsler güçlükle yol alıyor.”Bu yolun düzenlenmesi   yetkililere defalarca  iletilmesine karşın bir türlü yapılmadığını belirten araç sürücüleri böyle bozuk yoldan durağa girmek  işkence haline geldi” uyarısında bulundular.

------------------

GERİ DÖNÜŞÜM ÜRÜNLERİNDEN YETERİNCE YARARLANAMIYORUZ

Kentimizde Edirne Belediyesi  ev atıkları ve geri dönüşüm ürünleri için Konteynırlar koydu. Bazı vatandaşlar evlerinde çöp olarak kullanılacak atıklardan başka kullanılmayan eşyalarını da  buralara atıyor.

Böylece ihtiyacı olan vatandaşlar bu eşyalardan yararlanıyor.Böylece  geri dönüşümü uygun olan ev atıkları  ekonomik gelir sağlamada katkı yapıyor.

Kentimizin bazı yerlerinde uygulanan bu yöntem kentin geneline yayılmalı.Halk ev atıkları ve kullanılmayan eşyalar konusunda  halka bilgi geniş  verilmeli.Böylece geri dönüşüm ürün miktarı daha çok artmış olacak.Apartman girişlerine bu konuda aydınlatıcı bilgi içeren afişlerin asılması ev atıkları ve geri,dönüşüm uygulamasına olumlu katkı sağlar.

------------

FIKRA

NE MÜNASEBET

 Bakanlardan biri AKM’de (Atatürk Kültür Merkezinde) opera seyretmek ister ve gişeye gelir.Görevliye:”İki bilet rica ediyorum” der.

Gişede görevli kadın gayet saygılı bir ifadeyle:”Romeo ve jüliet için mi bilet istiyorsunuz efendim?” der.

Bu cevap karşısında bakan sinirlenir:

Ne münasebet karım ve nenim için bilet istiyorum ”der.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.