31 Martta yapılacak belediye başkanlığı seçiminde Edirne belediye Başkan Adayı olan Av Filiz Gencan Akın göreve geldiğinde yapacağı hizmetleri kapsayan projelerini tanıttı.

Atatürk Kültür Merkezinde Parti Üyeleri ve yöneticilerinin de katıldığı coşkulu bir kalabalık vardı. Toplantıda ayrıca belediye ve il genel meclisi üyeleri de tanıtıldı.

Tanıtımı görsel olarak sunan CHP adayının konuşması sık sık kendine destek verenlerin sloganları ile kesildi. Belediye Başkan adayının Edirne için çok gerekli konulardan oluşan çalışma projesi toplantıya katılan partililerce çok olumlu karşılandı;

Bugüne kadar el atılmayan sorunların çözümüne yönelik konuları kapsayan; Kreş, öğrencilere yönelik kolaylıklar, ulaşım, otopark ve çevre sorunları, halka sağlanacak yaşam kolaylıkları ile kapsamlı bir proje sunan CHP Belediye başkan adayının, bundan sonraki günlerde seçimde başarı şansının daha da artacağı, partililerin de sürece katılması ile Filiz Gencan Akın’ın seçimde en iddialı aday olacağı belirten partililer. Edirne’de halkın sosyal yaşantısına özen gösteren CHP yönetiminin devamını Edirne halkının büyük bölümünün benimsediğini iddia ettiler.

Toplantıya çok ve coşkulu bir katılımın bunun işaretini verdiğini savundular. Edirne’de seçim yarışı finalinde kazanan önümüzdeki iki haftada belli olacak.

CHP bu seçim çalışmalarına gençleri ve kadınları ile çok daha iddialı hazırlanıyor. Bu konuda son sözü 31 Mart’ta Edirne halkı söyleyecek. Sandıkta kentimizi bir dönem idare edecek mahalli yöneticiler belirlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.