31 Martta yapılan mahalli seçimlerinde Edirne’de başarı ile çıkan CHP’de partililere moral aşıladı.

Ramazan  Bayramının ikinci günü yapılan bayramlaşma töreninde de buna tanık olduk.Partililer birbiri ile kucaklaşarak bu başarıyı paylaştılar.

Sıkıntılı geçen seçim dönemi sonrası son haftada partililerin başarı için odaklanması ile CHP Edirne^de  daha önceki seçimden  daha yüksek  oyla  belediye başkanlığı seçimini kazandı.

CHP’nin tek başına bunu başarması partilileri gelecek genel seçimlerin başarısı  için  umutlandırdı. Partililerin bayramlaşmasına  Edirne Milletvekili Baran Yazgan,Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın,  İl ,merkez ilçe,gençlik kolları  başkan,Belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri  ile partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde yöneticiler yaptıkları konuşmalarında,bundan sonra daha azimle  birlik ve beraberlik içinde çalışarak  genel seçimde iktidar olmak için çalışmalara ağırlık vereceklerini bu  dönemde tüm partililerin başarıya katkı yapması önerisinde bulundular.

Çok güç şartlarda  seçime girmelerine karşın tek başına CHP’nin  merkez ilçede belediye başkanlığını kazandığını, bunun partililerin  CHP’ye sahip çıkması ile sağlandığını  belirttiler.

--------

YAZGAN “BUNDAN SONRA HEDEF İLKTİDAR OLMAK”

Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan, başarıda partilileri kutladığını  bundan sonra ise el verip güç birliği  yaparak iktidara ulaşmak olduğunu  söyledi.

CHP’nin ülke genelinde birinci parti olmasının partililere moral verdiğini, bu moralle genel  seçimde de iktidar olmak için el ele vererek çalışacaklarını  söyledi.

Bu arada toplantıda yeni seçilen il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin bazılarının bulunmaması, geç gelmeleri, toplantı salonunda  bazı sıraların boş olması partililerin dikkatini çekti.

Partililer her şeye rağmen CHP’ni ülke düzeyinde birinci parti olmanın büyük başarı olduğunu CHP olarak bu ülkenin kurucu partisi olma  özelliğini koruduklarını söylediler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.