CHP’de parti içi sorunlar bitecek gibi görünmüyor.Mart ayında Kurultaya kadar bu tartışmanın artarak devam edeceğe benziyor.

Bu değişim denilen öneriler her ne hikmetse bir an önce kamuoyuna açıklanmalı.bunun arkasında ne tür beklentiler varsa belli olmalı ki partililer değişimle tanışsın .

CHP’de her kesimin kendine göre değişim senaryosu var.

Dünyamız bugün yaygınlaşabilecek savaş tehlikesiyle karşı karşıya. ,Bu tehlikenin komşumuz sınırlarına dayanacağı yolunda iddialar var.

Cumhuriyet’i kurmakla övünen, bir asırlık geçmişi olan bir siyaSİ partinin bugün birlik ve beraberliğin olunması gereken bir zamanda nelerle uğraşıyor. Bazı partililer adeta bu kaosun devamına destek vermesi partilileri rahatsız etmiyor mu?

CHP yönetim kadrolarının bugünkü kaos ortamında parti ,ilkeleri etrafında birlik beraberlik içinde olmadığını gösteriyor.

Bugünkü görüntüsüyle CHP mahalli seçimlere seçime girmesi durumunda nasıl bir başarı beklenir ?

CHP gün geçtikçe Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile en yakın yöneticisi Özgür Özel arasındaki rekabeti nedeniyle parti adeta iki karşıt görüşü yansıtıyor. CHP adeta iki parti haline gelmiş görüntüsü veriliyor.

CHP bu haliyle rakip partilere büyük koz veriyor.

--------------

CHP’NİN GİDİŞİNDEN ENDİŞE DUYANLAR DEVREYE GİRMELİ

CHP’de partisinden bir beklentisi olmayan, koltuk peşinde koşmayan,uzun yıllar her koşulda partisine destek veren partililer bu zamanda devreye girip yöneticileri uyarmalı.

Partililerin Bu uyarıları illerde,Edirne’mizde de yapılmalı.

Böylece mahalli seçimler öncesi partilerinin oy kaybına neden olacak girişimler karşısında seslerini duyurmuş olurlar..

Bu uyarılar yaygınlaşıp CHP Genel merkezine kadar dalga dalga yayılmalı.

Bu uyarıların mahalli seçimler öncesi partide kaos yaratma peşinde olanların akıllarını başlarına almalarına katkı sağlayabilir.

Bu karmaşık durumu ile seçime girmeleri halinde başarısız olup CHP’nin sonunu hazırlarlar. Bu da demokrasimiz için büyük bir kayıp olur.

Buna kimsenin hakkı yoktur. Parti yöneticileri çıkarlarını bir yana bırakıp CHP’ni geleceğini düşünmeli.

------------------------

FIKRA

KİM SÖYLEMİŞ?

Ahmet Bey gözleri görmeyen bir dilenciye ,yanından her geçişte sadaka veriyordu.Günün birinde kör dilenciyi gazete okurken yakalamaz mı?

Bunun üzerine:

-“Aferin diyerek sesini yükseltti.”Kör olduğunuzu iddia etmenize rağmen bak gazete okuyorsunuz”

Sahte kör dilenci bu söze tepki gösterir:

Okuduğumu kim söylüyor sadece resimlerine bakıyorum”

--------------

ÖZLÜ SÖZ

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır,ancak Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar alacaktır.

M. Kemal ATATÜRK.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.