Demokrat Parti Edirne il örgütü eski gücüne kavuşmak için köy köy dalaşarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez sağ seçmenin gerçek sahibinin demokrat parti, Kır- At olduğunu savunan Demokrat Parti Edirne  İl Başkanı Ayten  Ercan, Demokrat Parti özlemi halkımızın kalbinde o kadar kök salmış ki,bakıyoruz partimizin mirasına sahip  olmak için tüm partiler yarış halindeler .Yapılacak seçim tarihini de partimizin başarı  tarihi  dikkate alarak belirlediler.

Bu da gösteriyor ki, Demokrat Parti siyasi tarihimizde, çok partili döneme geçmeyi ilk başlatan bir parti olduğunu herkes kabulleniyor.

Bölgemizde bugün de bakıyoruz, her yerleşim alanında partimize duyulan özlemi belirten insanların olması bizleri mutlu ediyor.

Kısıtlı imkanlarımız ve inançlı kadrolarımızla Edirne ve ilçelerini dolaşarak partimizin ilkelerini herkese anlatıyoruz.

En genç Genel Başkan olan partimizin önderi Gültekin Uysal Millet İttifakının en uyumlu, başarıya en çok katkı yapan lideri konumunda.

Demokrat, çağdaş olmanın tüm kurallarını yerine getiren bir siyasetçi olduğunu siyasi çevreleri her geçen gün daha iyi anlıyor.

-----------------

MEDYA BİZE YER VERMEDİ

Demokrat Parti bugüne kadar medyada kendini tanıtma imkanı bulamadı.

Yapılacak seçim sonunda   partimiz iktidar ortağı olması ile  halkımız Demokrat Parti’yi daha çok  tanıma imkanı bulacak.

Gittiğimiz yerlerde partimize duyulan yoğun ilgi bizleri çok mutlu ediyor.

Bölgemizde  Demokrat Parti’ye duyulan özlemi yeniden canlandırmak amacındayız.Halkımızda da böyle bir  beklenti var.

Bir süre sonra ülkemizdeki, merkez sağ oyların gerçek temsilcisinin Demokrat Parti olduğunu halkımız daha iyi anlayacaktır.

Siyasi çizgisinden sapmaksızın her alanda partimizi halka tanıtan bir politika izliyoruz.

Bu çalışmalarımız seçim sonunda karşılığını bulacaktır.

Bölgemizin her yerleşim alanında partimizin izleri, aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen canlılığını koruyor.

Halkımızın Demokrat Parti’ye duyduğu özlemi ifade edince bizim başarı umutlarımız daha da artıyor. Hiç kimse siyasette başka adres aramasın. Ülkemizde merkez sağda yer alan partililerin ilk durağı olan, başarı merkezi Demokrat Parti yine halkımızın tek adresi olacaktır.

Özellikle gençler ve kadınlarımızdan partimize duyulan ilgi bizlere gelecek için umut veriyor.

Bugün farklı siyasi görüşten,  taşıma  seçmenlerle güçlü görünen değil,  başarılı siyasi  geçmişi olan köklü siyasete sahip partiler ayakta kalacaktır .

Bu konuda merkez sağın tek adresi olan Demokrat Parti halkın umudu olmaya devam edecektir”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.