Kalp sağlığımla ilgili ciddi problemler yaşıyorum.2015 yılında Kalp yetmezliği teşhisi ile başlayan olumsuzluklar Kalp pili takılması ile halledilmeye çalışılsa da istenilen başarı elde edilemedi.Hatta ikinci bir pil daha takılmış olmasına rağmen.O gün bu gündür yaşam kalitemde düşüş yaşamaya başladım doğal olarak.

Devam eden şikayetlerimin artması sonrasında Koşu yolu Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesinde derman aramaya başladım ve 14 Haziran 2021 Tarihinde doktorlarımın tavsiyesi ile bir ameliyat geçirerek Ablasyon operasyonu için ameliyathanenin yolunu tuttum.4 saate yakın bir süre uğraş verilmesine rağmen ameliyatta tam anlamıyla başarı elde edilemedi ve geçtiğimiz günlerde yani 14 Ekim 2021 tarihinde yeniden Ameliyat masasına yattım.

Büyük ölçüde başarı elde edildiği söylenen Ameliyatım ile ilgili sonuçları bundan sonraki süreçte yaşayarak göreceğiz inşallah.Ben burada şifa arayan tüm hastalara acil şifalar diliyorum ve Allah kimseleri Hastanelere düşürmesin ama Hastanelerimizi ve Doktorlarımızı da eksik etmesin.Onların özverisi bizim yaşamınıza ve sağlığınıza katkı vermek için sarf ettikleri gayret ve özveriyi yadsımak mümkün değil.Sağ olsunlar var olsunlar.

Bu süreçte beni telefon,mesaj ve çeşitli paylaşımlarla yalnız bırakmayarak sağlığımı takip eden,geçmiş olsun dileklerini ve temennilerini ileten başta kardeşlerim,akrabalarım,dostlarım ve arkadaşlarım ile beni gerçekten sevip saydığını bu alicenap tavırları ile gösteren herkese saygılarımı sevgilerimi ve minnet duygularımı iletmeyi görev addediyorum.

Sağ olsunlar var olsunlar.

Hayat bu işte.Ne oldum değil ne olacağım demek lazım.Sitem değil inanın.Ama şunu anlıyorum ki;genç iken karşılaşılan bu tür sağlık probleminde dostlarının gösterdiği ilgi ve alaka ile şu anda benim gibi 75 yaşına ulaşmış bir insana gösterilen ilgi ve alaka farklı oluyor demek ki.

2006 yılında yüksek tansiyona bağlı kısmi beyin felci nedeniyle Özel Çorlu Hastanesine yatırıldığım da Valimiz Nusret Miroğlu ve Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi ikişer kez arayarak beni morallendirmişlerdi. 2015 yılında Tıp Fakültesinde gerçekleşen Kalp pili takılması ile ilgili tedavi sürecimde Valimiz Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ziyaretlerini ilgi ve alakalarını hala unutamam.

Sakın ola bunları bir serzeniş veya sitem olarak yazdığım algılanmasın. Kardeşim Senih'in hastaneye yatışım ve Ameliyattan çıkışım sonrasındaki paylaşımına gelen yüzlerce beğeni ve yorum için herkese selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Allah bana tüm hastalara şifalar vermesi temennimi bir kez daha yineleyerek sağlıklar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.