Şampiyonluk ve Profesyonel lige yükselme parolası ile lige başlayan fakat istenilen performansı ve sonucu bir türlü gösteremeyen Edirne spor bu hafta da saha ve seyircisi önünde Arnavut köy spor ile 1–1 berabere kalarak taraftarlarını üzdü.

Rahatsızlığım nedeniyle gidemediğim karşılaşma ile ilgili bilgileri Edirne de spor müsabakaları ile ilgili tüm haberleri en doğru ve objektif olarak okuruna yansıtan Levent Takan kardeşimin Spor Ekstra Gazetesinin İnternet sitesinden aldım.

“57 dakikalık Edirne spor” başlığı da takım ile ilgili durumu yansıtıyor aslında.

Yani takımda var olan olumlulukları hepsi 57 dakikada bitmiş demek ki.

Aslında Erzurumspor ile oynanan Kupa maçında 120 dakika yorulmadan koşan ve mücadele eden futbolcular görmüştüm ve takımın kondisyonunun iyi olduğunu düşünmüştüm.

Edirne spor ile ilgili bu köşe yazım üçüncü yazım oluyor.

Takımda kaliteli oyuncular olduğunu fakat oyuna yansıtmadığını, eleştirilen eksiklik ve aksaklıklarında teknik heyet tarafından dikkate alınmadığı için ayni hataların yapıldığını yazmıştım.

Bir anlamda; “Bu takım iyi bir ekip ama oynatılamıyor” demeye çalışmıştım.

Hocanın yani teknik heyetin yönetimden kimseye söz hakkı vermediğini hatta Futbolcular ile temasını dahi kestiği, Başkanı kafileye ve soyunma odasına yaklaştırmadığını ifade edildiğini belirtmiştim.

Başkan bu haberlerin yalan olduğunu yazmıştı hesabında.

Aslında bunları söyleyen kişinin her gün onlarla birlikte olan bir kardeşin üzüntüsünü ifade etmek için söylediğini iletmişlerdi bana.

Ama maç sonrasında yaşananlar gösterdi ki; ateş olmayan yerden duman çıkmazmış ve teknik heyet içindekileri dökmüş.

Levent Takanın haberine göre Edirne spor maça iyi başlamış ve ilk yarıdaki baskılı oyunu ile ilk dakikalarda golü de bulmuş.

Rakibin dişe dokunur tek bir atağı dahi bulunmamasına rağmen Edirne sporun 3-4 net gollük pozisyon bulduğunu yazmış.Hatta 2.yarıda yani 57.dakikada gole çok yaklaşmış ve kaleci mucize bir tokat ile golü önlemiş.

Fakat sonrası gelmemiş ve rakip bundan sonra oyun hâkimiyetini eline geçirerek 64.dakikada direğe çarparak kaçan golden sonra istediği golü 75.dakikada bulmuş.

Müsabakanın son 15 dakikasında da konuk ekibin ataları gözlenirken, Edirne sporun tamamen oyundan düştüğü izlenmiş maçta 1-1 sona ermiş.

Maç sonrasında yaşanan olayları anlatarak haberini tamamlayan Levent Takan bu konuda şunları yazmış; “Maçın bitiş düdüğü çalar çalmaz Sınır Beyi Taraftar Grubu Adnan Toros İstifa diye slogan atmaya başladı. İstifa seslerinin yükseldiği tribün önüne gider Adnan Toros’un yardımcısı Serdar Ünsal; “Paramızı verin gidelim” demesi ve Adnan hocanın misafiri olarak gelen bir kişinin de; “yatırdığımız parayı verin önce” sözleri ile tribünlere seslenmesi taraftarları çileden çıkarttı ve ortalık emniyet güçlerinin müdahalesi ile taraftarlar dışarıya çıkartılarak sakinleştirildi.”

Demek oluyor ki; geçen yazımızda belirttiğimiz para konusu gerçekmiş ve Teknik heyetin özgürlük isteme konusundaki rahat tavırları ve yöneticileri engellemeleri verdikleri bu paraya dayanıyormuş.

Başka ilişkilerden de söz ediliyor ama aslını ve doğruluğunu öğrenmeden bazı şeyleri yazmak doğru olmaz.

Ama asıl mesele bundan sonra bu teknik heyet ile nasıl çalışılır ve nasıl başarılı olunur.

Edirnespor için hayırlısı ne ise o olsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.