HAMUR ÜRÜNLERİ, YOK SATIYOR!

Edirne'de Pazar günleri açılan Üretici Doğal Ürünler Pazarı'nda en çok rağbeti hamur ürünleri, ekmek ve kışlık yiyecekleri görüyor.

HAMUR ÜRÜNLERİ, YOK SATIYOR!

Edirne'de Pazar günleri açılan Üretici Doğal Ürünler Pazarı'nda en çok rağbeti hamur ürünleri, ekmek ve kışlık yiyecekleri görüyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Ocak 2018 Salı 09:57
HAMUR ÜRÜNLERİ,  YOK SATIYOR!


    Kış ayları olmasına karşın Üretici Doğal Ürünler Pazarına rağbet artarak devam ediyor. Pazar günü geldiğinde Edirneliler ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar bu pazara gelerek doğal ürünlerden alıyor. Bazıları ise satış yerlerinin yanında kurulan masalarda ailesiyle kahvaltı ediyor.
    Kadın Restbet doğal pazarında bu mevsimde en çok rağbeti hamur yiyecekleri, ekmek ve kışlık ürünler görüyor. Tarhana, bulgur makarna, kuskus, turşu gibi kışlık ürünleri evlerinde yapmayan vatandaşlar bu pazarda yapılan doğal ürünlerden sağlıyor. Çeşitli köylerden pazara gelen kadınlar ürünlerine ilginin kendilerini mutlu ettiğini, böylece pazara gelen ürün türünde artış olduğunu belirttiler. Herkesin belli kurallar içinde satış yapmasının alıcı vatandaşlara güven verdiğini belirten kadınlar, bu durumun pazara duyulan ilginin artmasına neden olduğunu ifade ettiler. Kış gününde havaların soğuk olmasına rağmen pazar günü geldiğinde tüm tezgahların açılarak satış yapıldığını ifade ettiler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.