OSB İÇİN MÜTEŞEBBİS HEYETİ BELİRLENDİ

Uzunköprü'ye kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin 2018 yılı yatırım planına alınması için İl Genel Meclisi Olağanüstü toplandı. Toplantıda proje ortaklarından olan İl Özel İdaresi'ni temsil edecek 8 kişilik müteşebbis heyeti belirlendi.

OSB İÇİN MÜTEŞEBBİS HEYETİ BELİRLENDİ

Uzunköprü'ye kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin 2018 yılı yatırım planına alınması için İl Genel Meclisi Olağanüstü toplandı. Toplantıda proje ortaklarından olan İl Özel İdaresi'ni temsil edecek 8 kişilik müteşebbis heyeti belirlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Aralık 2017 Çarşamba 10:22
OSB İÇİN MÜTEŞEBBİS HEYETİ BELİRLENDİ

    Edirne İl Genel Meclisi, Uzunköprü İlçesi Ardıç Kötü Kavacık Mevkii'ne kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin 2018 yılı yatırım programına alınması için olağanüstü toplandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Alaaddin Uğur ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut'un da katıldığı toplantıda, proje ortaklarından olan İl Özel İdaresi'ni temsil edecek 8 kişilik müteşebbis heyeti belirlendi. Müteşebbis Heyeti'nde belirlenen asil üyeler; Edirne Valisi Günay Özdemir,  Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Alaaddin Uğur, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne İl Genel Meclis 1'inci Başkanvekili Enver Erkan, Edirne İl Genel Meclis Üyesi Arda Yüce, Edirne İl Genel Meclis Üyesi Halil İbrahim Bulak, Edirne İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut, Edirne İl Genel Meclis Üyesi Özcan Soyupak.
    AKBULUT: “AMAÇ BİR ARAYA TOPLAMAK”
    Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut, meclis üyelerine OSB hakkında daha detaylı bilgiler aktararak, “OSB'nin yapılması için ilk olarak 31 Ağustos 2016'da Bakanlığımıza başvuru yapıldı. Bakanlığımızla yapılan yazışmalarda projeyle ilgili eksikler giderildi. OSB ile amaçlanan ilimizde dağınık halde bulunan makine sanayinin küçük alanlardan kurtarılarak bir araya toplanması ve bölgeye gelmek isteyen tekstil işletmelerini buraya çekmek. Bunun yanında Yunanistan ve Bulgaristan'ın ihracatta önemli gelişmeler elde edilecek. Özellikle İstanbul'dan gelecek nüfus ve bölgenin de katılımıyla işsizliğin azalması hedeflerin arasında.” dedi. 
Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 7 üye ve Edirne Betgram İl Genel Meclisi'nden 8 üyenin yer alacağı müteşebbis heyeti seçimlerinde mecliste grubu bulunan 3 parti ortaklaşa belirledikleri adayları meclise sundu. Buna göre Uzunköprü Karma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Asil ve Yedek Üyeleri şöyle oluştu
    Asil üyeler: 
    1- Edirne Valisi Günay Özdemir
    2- Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Alaaddin Uğur 
    3- Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş
     4-Edirne İl Genel Meclis 1'inci Başkanvekili Enver Erkan
     5-Edirne İl Genel Meclis Üyesi Arda Yüce
     6-Edirne İl Genel Meclis Üyesi Halil İbrahim Bulak 
     7-Edirne İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut
     8-Edirne İl Genel Meclis Üyesi Özcan Soyupak
    Yedek Üyeler:  
    1- İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Can 
    2- İl Genel Meclis Üyesi Erdoğan Taşın     
    3- İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Yetim 
    4- İl Genel Meclis Üyesi Fedayi Işık
    5-İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Gürpınar
    6- İl Genel Meclis Üyesi Erol Açık
    7- İl Genel Meclis Üyesi Adnan Vural
    8- İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Özkök
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.