İnsanlarımız siyasilerin konuşmalarını dinledikçe endişe ediyor.Ülkede sanki bir seçim değil de  bu seçimle   adeta halkın  hür iradesi ile ülke  tehlikeye girecek gibi seçimi amacından saptırmak isteyenlerin olması üzüntü verici bir durum.

Bu nihayet bugüne kadar defalarca yapıldığı gibi halkın  tercihini yansıtan  bir seçim.Seçimi kazanan olacağı gibi kaybeden de olacak.Seçim sonunda  herkes yine kardeşçe yollarına devam edecek.Kaybeden kazananı kutlayacak.Çağdaş ve demokrat  olmanı gereği bu.Bunu başka yola çekip varlık yokluk meselesi yapmanın gereği yok.Seçime kadar bu halkı kutuplaştıran söylemler böyle giderse  Allah korusun, bunu faturası ağır olur.Siyasilerimiz  gelişmeleri soğukkanlılıkla izleyen halkımızdan ibret almalı.

Parti, yöneticileri dışında halk arasında seçimi başka mecralara çekmek isteyen yok. Halk hangi partiden olursa olsun dostça ilişkilerini sürdürüyor,tahriklere kapılmıyor.

 Hatta,kendi desteklediği bir partiden de olsa böyle husumet yaratacak konuşmaları halkımız  hiç onaylamıyor.Bu ayrışmayı körükleyen  üsluptan medet umanlar bir istatistik yapsınlar bunu  halk tarafından nasıl karşılığı olduğunu  göreceklerdir.

Halk geçim sıkıntısında belini doğrultamıyor.Siyasilerin koltuk uğruna yaptığı  kayıkçı kavgasını  dinlediği yok.Bu üslupla halkı kandıracağın sananlar  aldanıyor.

Özellikle  bugün söylediğini yarın inkar edip aksini söyleyenler halkı “aptal,bir şeyden anlamaz”” yerine koyanlar kendi taraftarlarına da kötülük yapmış olurlar.Halkımız  belli bilinç düzeyine erişti.

Eskiden olduğu gibi siyasilerin dolduruluşuna  gelmiyor.”yanlış yapsa da ben partimden dönmem” anlayışında olanların oranı gün geçtikçe azalıyor.Bu tüm siyasi partiler için geçerli.Bu arada menfaat sonucu siyasilere  göbekten bağlı olanlar için yapılacak bir şey yok.Onlar yemlendikleri yöne gitmeye devam eder.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.