Sizler bu yazımı okurken Allah kısmet ederse orada olacağız.

Bugün başlıyor bu büyük organizasyon.

Yıllardır ETV ve Gazetem Edirne Güncel adına takip edip haberler yaptığım Emitt Fuarına bu yılda kameramanım ile katılıyorum.

Birkaç gün önce Edirne olarak katılmayacağımız şeklinde yapılan haberler sonrasında önemli bir telefon trafiği yaşanmış ve sonrasında yanlış anlaşılma gibi bir açıklama ile iştirak edeceğimiz belirtilerek katılacakların listesi istendi ve bizde her yıl olduğu gibi Tuyap'tayız.

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 24. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı,bu gün TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayıp 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında açık olacak. Fuar'da tüm dünyadan katılmcılar küresel ve yerel gündem konularını tartışırken, 35'ten fazla ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları, turistik tesisler ve Türkiye'den 33 il ile 30 ilçe tanıtılacak.

ETV izleyenleri ve benim okurlarım yıllardır bu Fuar ile ilgili yaptığımız çalışmaları bilirler.

Birçok ülkeden ve şehirden insanlar ile yapmış olduğumuz röportajlar ile adeta Fuarı Edirne'ye getiriyoruz.

Emitt Fuarına katılanlar bilirler bu önemli Fuarın güzelliğini.

Ayrı bir Dünya oluşuyor sanki Fuar alanında.

Birçok devletten ve milletten insanların kaynaştığı ve bir amaç uğruna maharetlerini ve becerilerini sergilediği bir gösteri merkezi adeta…

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası olan EMITT Turizm Fuarı 24.yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları sunan turizm zirvesidir de.

Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor

EMITT, turizm sektörü profesyonellerinin bir araya geldikleri ticari bir platform olmasının yanı sıra tatil tüketicileri de fuarı ziyaret edebiliyorlar.

EMITT’te 80 ülkeden ziyaretçiler, kalıcı iş fırsatları yakalıyor, erken rezervasyon kampanyaları ile daha uygun fiyatlarla tatillerini gerçekleştirebiliyor.

Edindiğim bilgiye göre bu yıl yine birçok ülke katılıyor Fuara.

1065 katılımcı firma yer alacak stantlarda.

600 den fazla Tur Operatörü yer alacak.

Kesin bilmiyorum ama bu yıl Kalkınma Ajansı olarak değil Edirne olarak kendimize ait bir standımız olacak ve sevabı ve günahı ile kendi sorumluluğumuzu da bilmiş olacağız.

Evet ETV olarak gerek Haber Bültenlerimizde gerekse de Yerel Gündem Programımda Emıtt 2020 Fuarını en ince detaylarına kadar sizlere sunmaya çalışacağız.

Tabiiki Edirne Güncel Gazete ve Sitesinde de haber ve yorumlarımız sizlerle olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.