Edirne ETSO genel kurulunda geçen hafta yapılan seçimle 43 üyenin oylarıyla  yönetim kurulu  başkanı ile 10 yönetim kurulu  üyesi  ve 4 Ankara delegesi seçildi.

İşadamı Sezai Irmak bir oy farkla Recep Zıpkınkurt’a üstünlük sağlayıp başkanlığı kazandı.

27 Ekim   Perşembe günü  yapılacak seçimle, bu kez Üyeler başkan ve ETSO  meclis başkanı ile iki  başkan yardımcısı, bir katip üye seçecek.

----------------

EREN’İN BU GÖREVDE DENEYİMİ VAR

Meclis başkanlığı için ov verecek meclis üyeleri  arasında yapılan kulislerde  Meclis Başkanlığı için  daha önce Meclis Başkanı olan  ve bu konuda deneyimi ve başarılı çalışmaları   bulunan  Saray Oteli Sahibi işadamı Mehmet Eren’in şanslı olduğu  ifade  ediliyor.

ETSO Meclis  Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Eren,  Yüksek okul mezunu ve yabancı dil biliyor,

Edirne Ticaret Odası faaliyetlerinde bugüne kadar  deneyimli biri olması nedeniyle oda  ve Edirne kalkınması  için  çok yararlı olacağı ,bu özelliklerinin  Edirne’yi ulusal ve uluslararası toplantıda Edirne’yi temsili açısından  çok faydalı  sağlayacağı  ifade ediliyor.

---------------

KENTİN TANITIMI ÖNEMLİ

 Eren’in ETSO’da  uzun süre aktif görev  almasının   bir turizm şehri olan Edirne’de  böyle  deneyimi olan  kadrolarla odanın tanıtımının ve  kente  oda  hizmetlerinde  daha faydalı olacağı belirtiliyor,

Seçimde oy verecek  üyelerin ETSO’nun daha aktif olması ile  Edirne’yi temsili  için Eren’in   bu özelliğini    dikkate alarak  onun   lehine  oy  kullanacağı kulislerde    tartışılıyor.

Perşembe günü yapılacak meclis başkanlığı seçimi ile  ETSO’nun  seçim maratonu son bulacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.