Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda yakın zamanda meclis üyeleri seçimi ve ardından Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı seçimleri gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan seçimlerin kural ve kaideler çerçevesinde gerçekleşmesini temenni ediyorum.

Hepimiz malumu olduğu üzere, ETSO önümüzdeki 4 Ekim 2017 tarihinde bir seçim sürecine girecek ve üyeler sandığa gidecek.

Öncelikle bu seçimin Edirne’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Daha güçlü ve başarılı bir Edirne için çalışılmalıdır.  Seçimler bireyler arası çekişmeler  ve rekabetin hat safhada olduğu yarışlardır.

Ancak, rekabete dahil olan adayların ve bu rekabette belirleyici rol alan seçmenin unutmaması gereken en önemli kural, bunun bir bayrak yarışı olduğu, sonucunda kazanmak ve kaybetmenin çok tabi bir şey olduğudur.

Seçimi ahlak değerleri anlayışına uygun , Edirne şehrine yakışır ve güzel bir şekilde yapılıp, son bulmalıdır.

Şu an halen  Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Sayın Recep Zıpkınkurt ve yönetiminin çalışmalarına baktığımızda, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da belirttiği gibi ETSO Türkiye’deki odalar arasında en iyi 30’un içerisinde yer almaktadır.

ETSO yönetimi, görev süresince Hamzabeyli TIR Parkı inşaatı, oda üye aidatlarına zam yapılmaması, meslek gruplarının gelişimi için çeşitli etkinlikler düzenlenmesi veya katılınılması gibi iyi işler yapmışlardır.

                Tam burada, önümüzdeki günlerde yapılacak seçimden, ilimizin daha güçlü ve daha dinamik, birlik ve beraberlik ruhuyla çıkması gerekir.

Seçimlerin tekrar ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.

Tüm adaylara başarılar diliyorum.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.