Pazar günü ülkemiz çok önemli bir mahalli seçime gidiyor. Bu mahalli  seçim daha önceki seçimlerden biraz farklı olacak gibi görülüyor.

Siyasi partilerin beklentileri çok farklı.Seçim sonunda bunların hangisi gerçekleşecek göreceğiz.Önemli olan ülkemiz yararına dostluğun zedelenmediği bir seçim olsun.Barış ve kardeşlik ülkemiz insanı için olmazsa olmaz.

Bugüne kadar milli birlik ve beraberliğimizi asırlar boyu devam eden  bu hoşgörü ve sevgi sağlamıştır. Gerisi hikaye.

Halkımız sandık başına gidip iradesini ortaya koyacak. Dış etkenleri dikkate almadan kendine en yararlı olabilecek partiye oy verecek.

Pazartesi günü çıkacak seçim sonuçları acaba hangi partiye “Nisan bir ”şakası yapacak.Onu da sandıklar açıldığında göreceğiz.Böyle stresli günlerde daha fazla satıra gerek yok.Yazımı iki fıkra ile tamamlamak istiyorum.

Seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

-------------------------------

FIKRA

TEŞEKKÜR

Amerikalı sütçüler evde kimse olsun olmasın sütü özel kaplar içinde getirip evin kapısına bırakır,ya da evin sahibine teslim ederlermiş.

Bir gün bir Amerikalı kadın bir süre için seyahate çıkmaya karar vermiş. Bu nedenle sütçünün çırağı geldiği zaman okuması için kapıya bir kağıt asmış.

 Bu kağıda ise “ evde kimse yok bir şey bırakmayın ”diye yazmış.

Ev sahibi birkaç gün sonra evine dönmüş.Ama bir de ne görsün.Evin içi tam takır kuru bakır. Üstelik kapıdaki kağıda da şu satırlar eklenmiş.-“Teşekkür ederiz çok rahat çalıştık”

---------------------

FIKRA

HELALİNDEN

Adamın biri toplantıda cüzdanını düşürmüş İlk önce düşürdüğüne  inanmamış.Ceplerini karıştırıp etrafına bakıp: Sonra ter içinde kalmış cebinde cüzdanı yokmuş.

Başlamış bağırmaya:

“Beyler,hanımlar içinde bin lira bulunan cüzdanımı düşürdüm. Bulup bana getirene helalinden elli lira vereceğim” Derken salonun diğer tarafından bir başka ses duyulmuş.

Cüzdanı bulup bana getirene ben 250 lira vereceğim”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.