9 Mart 2011 tarihinde ilk sayısını çıkarmıştım.

İki yıl önce yani 2009 tarihinde benimde bir İnternet sitem olsun diyerek Bora Dandinoğlu’nun yardım ve desteği ile İnternet Sitemi faaliyete geçirmiştim.

1992 yılında Öğretmenlik Mesleğinden emekli olduktan sonra Edirne de yayın hayatını sürdüren Trakya Televizyonu,Edirne Televizyonu ve Edirne Haber Gazetesinde sürdürmeye başladığım Gazetecilik Mesleği beni iyiden iyiye bu mesleğe karşı sevdalandırmıştı.

İnternet Sitesi de beni artık tatmin etmemeye başladığı için Haftalıkta olsa bir gazete çıkarmaya karar verdim.

Emekli bir Öğretmen içinde maddi açıdan bunu karşılayabilecek durumum söz konusu olmayınca arayışa girdim.

O sıralar Trakya Üniversitesi bir kurum gazetesi çıkarmaya başlamıştı ve buradan yararlanmak aklıma geldi.

Sevdiğim saydığım ve bu konuda bana sahip çıkacağına inandığım Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri meslektaşım ve değer verdiğim kardeşim Recep Gürkan'a gidip durumu anlatmak istedim ve bunu garçekleştirdim.

Karaağaçtaki Makam Odasında süren sohbetin ardından ayrılırken destek sözünü de aldım ve çıkarmaya başladım.

Sağolsun bana bir yıllık basım ücretini vererek büyük bir sevinç yaşatmıştı.

Benden 18 yaş küçük olan bu değerli insana hiçbir zaman yanlış yapmamaya vefasızlık sergilememeye özen gösterdim ve göstermeye devam ediyorum.

Hep yanında olmaya ve vefa borcumu hiç değilse ilgi alaka ve vefalı davranışlar ile ödemeye çalıştım.

Çok güvendiğim ve dost bildiğim bazı insanların bana karşı ilgili olmaması için özen gösterdiği,bunun içinde söylemlerimin tam tersini söylediğimi aktararak aramı bozmaya çalışmalarına zaman zaman olduğu gibi şimdilerde de duyuyorum.

Ama böyle insanların mevcudiyetini ve benim içimdeki duyguların çok candan olduğunu ve kendisi ile ilgili söyleyeceğim bir husus varsa yüzüne söyleyeceğimi bildiğine inanıyorum.

Şu anda can ciğer kuzu sarması kabilinden riya dolu tavırlarının hissedildiği insanlara kulak asmadığına da inanıyorum.

Çünkü onun benim bu konuda neler düşündüğümü ve neleri söyleyip söylemeyeceğimi çok iyi bir şekilde anlayacak zeka ve deneyimlere sahip olduğunu biliyorum.

İşte bu güzel insanın sağlık problemleri yaşadığım şu günlerde her yıl olduğu gibi bu yılda gönderdiği çiçeği ile onun eseri olan Gazetemin kuruluş yıldönümünü kutlaması beni ziyadesiyle memnun ve mutlu etti.

Sağol varol Başkanım.

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürümüz Sabri Karakaya'ya da yayınlamış olduğu kutlama mesajı için,telefon ve sosyal medya hesaplarından kutlama tebriklerini gönderen tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Sağlığımla ilgilenerek durumumu soran dostlarıma da buradan bilgi vererek endişeleri ve üzüntüleri için teşekkür etmek istiyorum.

Kalp yetmezliğim 6 yıl önce takılan Kalp Pilime rağmen son iki aydan bu yana artış gösterdiği için değerli Hocam Prof.Dr.Yekta Gürlertop'un kontrolündeki ekip vasıtasıyla takip ediliyorum.Hocamın tavsiyesi ile İstanbul Koşuyolu Hastanesinde kontrole gideceğim yakında.İnşallah nedeni bulunup daha sağlıklı bir durum elde edeceğim Allahın izni ile.

Selam sevgi ve saygı ile sağlıklı mutlu ve başarılı günler diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.