CHP’de seçim öncesi birlik ve beraberliğin sağlanması bir yana  gruplaşma, birbirine ayak oyuna yapma taktikleri devam ediyor.

Edirne’de yoğunlaşan  bu taktiğin ilçelere de yansıması CHP için tehlike çanlarının çalmasına neden oluyor.Bu durumda  ne parti teşkilatları ne de  siyasete soyunanlar  bu konuda birleştirici ,

 olumlu bir adım atmış değiller.Siyasette ikbal peşinde olanlar bir gün parti üyeleri ile toplantı yaparak onların ne düşündüklerini sorsunlar. İbret almaları gereken cevaplarla  karşılaşacaklardır.

Yapılan dar kapsamlı toplantılar ile  partide birlik sağlanmadığı ortada. Bu ancak geniş katılımlı parti üyelerinin de içinde olacağı bir toplantı ile sağlanabilir.Kendilerini tek seçici sanıp halkın görüşünü dikkate almayanların ne zaman ayakları suya erecek,gerçekleri görecekler.

CHP  Genel Başkan’ı  Kılıçdaroğlu  partililerin arasındaki birliğin sağlanması herkesle diyalog kurulması konusunu her toplantıda dile getiriyor,ancak böylece partinin oyunun artacağına inanıyor.Ne yazık ki, parti örgütleri  bu uyarıdan habersiz demode olan taktikleri ile siyaset yaparak başarı sağlayacaklarını sanıyorlar.

Uyanın bugüne kadar  köprünün altından çok sular geçti.

Bakınız iktidar partisi  sizin yapmanı gerekenleri yaparak oyunu artırıyor. Bu kafayla giderseniz sonunuz yine hüsran olur….

-------------------------

SU PATLAKLARINA ÇÖZÜM BULUNMALI

Alt yapının büyük oranda tamamlanması, halkı çok mutlu etti. Toplum ”kış aylarında çamur ve bozuk yollardan kurtulduk” diyor. Bu arada toplumun bir başka yakınması var .Yeni altyapı olmasına karşın yeni yerleşim alanlarında sık sık su patlakları olmasından yakınılıyor.

Yeni yapılan tesisatta  böyle patlakların olmaması gerektiği  ifade ediliyor.

Konu hakkında bilgisi olanlar su basıncını şehrin alçak kesimlerinde  yüksek olmasının patlaklara neden olduğunu ifade ediyorlar.

Buçuktepe’de yeni  su depolarını yapılması ile basıncın azalacağı, su kesintilerinin son bulacağı  belirtiliyor.

Yine de su patlaklarının bu denli çok olması  yapılan işçiliğin istenilen düzeyde olmadığı yüklenici firmanın yeterince denetlenmediği yönünde yakınmalar var.

Bu patlakları görünce onlara hak vermemek mümkün değil.

---------------

FIKRA

KAVGA YERİ DEĞİL

Karı koca sokakta kavga ediyorlardı.Bir yandan birbirine söylenerek yolda yürürken,Sesleri o denli yükselmişti  ki, etrafındakiler onlara bakıyordu. Bu durumu gören kocası adeta yalvardı:

“Rica edelim hiç olmazsa sokakta kavga etmeyelim.Herkes bizi seyrediyor rezil olacağız..”

Kadın homurdandı:

-“Hakkın var, kavgamızı eve saklayalım.Zaten burada kafana vuracak ne tabak ne de çanak  ne de sürahi var”

-----------------

ÖZLÜ SÖZ

İnsan mutluluğun en büyüğüne, ancak başka insanlara iyilik yapmakla kavuşabilir.

Çiçero  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.