Yazın bu sıcak günlerinde halkımız minibüs duraklarında saatlerce araç beklemek zorunda kalıyor. Akaryakıt fiyatlarının aşırı derecede arttığını gerekçe gösteren ulaşım firması çareyi sefer sayısını azaltmada buldu.

Bu yolculuk yapacak vatandaşlar için sıcak günlerde eziyet olmuyor mu?

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesinin faturası halka çıkarılamaz. Bu soruna Edirne Belediyesinin de el atması gerektiğini yolcular söylüyor. Ulaşımdaki sorun  hakkında sağlıklı bilgi almak isteyenler  duraklarda uzun süre bekleyen halkımızla konuşabilir. Bu aksaklığı Edirne Belediyesine mal etmek  isteyenlere böylece fırsat verilmiyor mu?

Araçlardaki yolcu doluluğu sonucu araçlar bazı duraklardan yolcu almadan geçiyor.

Orada biriken insanlar bir süre daha minibüs beklemek zorunda kalıyor.

Edirne Belediyesi bu konuya el atmalı. Bu durum altında aracı olanlar için önemsiz olabilir.

Yalnız bu ekonomik şartlarda onlar da toplu taşıma araçlarıyla seyahat  etme alışkanlığı kazanmaya başladı.

Okulların kapalı olduğu gerekçe gösterilerek bazı   hatlarda  ulaşım sağlayan araçların aza inmesi konusu yakın zamanda Edirne Belediyesine  halk tarafından topluca iletileceği duyumunu aldım.

SÜRÜCÜLER DE HUZURSUZ

Ulaşım sorunu  konusunda yapılan tartışmalar sürücüleri de tedirgin ediyor. Yolcularla aralarında gereksiz tartışmalar oluyor. Bu konunun sorumlusu araç şoförleri olmadığı halde uzun süre araç beklemekten usanan vatandaşlar sürücülerle de tartışıyor.

Bu durum sürücülerin moralini bozup   güvenli araç kullanmasını engelleyebilir. Onun için bu soruna ilgililer  bir an önce ele alıp çözüm yolu bulmalı. Bu talepler Fatih, Kocasinan, 1. Murat mahallesi halkının ortak dileğidir. İlgililerin dikkatine sunarım…….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.