“İltifat, marifete tabiidir.”

Yani bir başarı varsa; o başarıya iltifat edilir, övgüler dizilir.

8 Ocak akşamı, gerçekten marifet sahibi iki arkadaşımızın başarısına iltifat edildiği bir törende hazır bulunduk.

Hilly Hotel’ de düzenlenen sade fakat anlamlı bir törenle, Gönüllü Turizm Elçilerimiz; Tarihi Ciğerci Bahri Bey ile Şekerlemeci Arslanzade Arif MERİÇ’e ödül verildi.

Ödülü veren kuruluş Edirne Rotary Kulübü idi.

Edirne Rotary Kulübü’nün bu yılki sloganı; “İLHAM KAYNAĞI OLALIM” olarak belirlenmişti.

Edirne Rotary Kulübü ortaya koyduğu bu çok anlamlı slogana, çok da yakışan iki ismi bulmuş ve ödüllendirme kararı almıştı.

Tarihi Ciğerci Bahri Bey ve bu konuda onun yol arkadaşı olan Arslanzade Arif MERİÇ; Edirne’yi tanıtmak için yaptıkları özverili çalışmalarla, Edirne Rotary Kulübü’nün ilham kaynağı olmayı başarmışlardı.

Hilly Hotel Restaurant bölümünde yapılan ödül törenine yaklaşık 50 kişilik bir üye topluluğu katıldı.

Tarihi Ciğerci Bahri Bey ile Arslanzade Arif MERİÇ’e ödül olarak; kristal camdan birer plaket takdim edildi.

Ödül plaketinin üzerinde şöyle bir not yazılıydı:

“Mesleğinizdeki ahlak değerlerinin kullanımında ulaştığınız yüksek standart ve şehrimizin tanıtımında olağanüstü katkılarınızdan dolayı Meslek Hizmet Ödülü ile şahsınıza teşekkür ederiz.

BŞK. H. SERDAR KÜÇÜKSARILARLI”

Edirnemizin Gönüllü Tanıtım Elçileri Tarihi Ciğerci Bahri Bey ile Şekerlemeci Arif MERİÇ‘i gerçekten hak ettikleri bu ödül için en içten duygularımla kutluyorum.

Edirnemizin tanıtımında fedakarca çalışan bu iki güzel insanı fark ederek, birer plaketle de olsa ödüllendiren Edirne Rotary Kulübü’nün Başkan ve Üyelerine de ayrı ayrı takdir ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu güzel hareketin diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımıza da örnek olmasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.