Edirne merkez Kocasinan Mahallesi, Sadık Ahmet Caddesinin Gül Site sakinleri oksijen deposu yüzlerce ağaç ve yeşil alan içinde huzur ve mutluluk içinde yaşıyor.
44 daireden oluşan sitede doğa güzelliklerinin her çeşidini görmek mümkün. Site sakinleri sorunlarını ortaklaşa çözüyor. Bugüne kadar aralarında hiçbir sorun yaşanmamış özverili komşulardan oluşuyor.
Bir modern parktan farksız olan ortak bahçelerindeki ağaç ve bitki türleri hakkında açıklama yapan site sakinlerinden Etem Deniz ” Bahçemizde 5 aşılı eriğimiz aynı sayıda dut ağacımız var. Bunlardan ortaklaşa faydalanıyoruz. Bahçemizdeki 3 ıhlamur ağacımızdan site sakinlerimiz ihtiyaçlarını karşılıyor.
----------
MAHALLENİN AĞAÇ TÜRÜ EN ÇOK SİTESİ

Bu mevsimde olan ürünlerimizden gelen misafirlerimiz ve komşularımız da yararlanıyor. Çevremizden iki yol geçiyor. Sitemiz çevresinden geçen vatandaşlarımıza meyvelerimizden ikramda bulunuyoruz.
Sitemizde incir ağaçlarımız , renk renk açan güllerimiz, çiçeklerimizle dut ve erik ağaçlarımızla sitemiz çevrenin oksijen merkezini oluşturuyor. .Bu güzelliklerin olmasında en önemli etken birbiri ile anlaşan hiçbir konuda sorunu olmayan komşularımızdır.
--------
AKŞAMLARI TOPLANTI YERİ

Akşam saatlerinde komşularımızın da katıldığı bir park yerimiz var orada sohbet ediyor stres atıyoruz. Günümüzde insanlar böyle yeşil alanlarındaki konutlarda daha huzur içinde, sağlıklı ve stres atarak mutluluk içinde yaşamlarını sürdürüyor.
Bahçemizdeki ürünlerden aşı yaparak fidelerini isteyen vatandaşlarımıza veriyoruz. Bunlardan bir ücret almak söz konusu değil
Bunu doğayı sevdirmek bu tür yerlerin ilimizde daha çok artması için yapıyoruz. Sağlığımız için oksijen deposu olan yeşil alanların ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.
Dileğimiz, Gül Sitemiz gibi yerlerin daha da artması. Bu aynı zamanda kentimizin güzelliğine güzellik katacaktır. Komşuların bir biri ile uyum içinde olması böyle güzelliklerin oluşmasına katkı sağlıyor.
Komşularımızla hiçbir sorun yaratmadan yaşamımızı sürdürmek böyle güzel, cennet gibi ortamda olmak bize huzur ve mutluluk veriyor. Bahçemiz, ortaklaşa baktığımız kedilerimizle ayrı bir güzellik kazanıyor” .Dedi
