1 TON ÇÖP TOPLANDI

Ahbap Keşan tarafından Sazlıdere’de Sahil temizliği yapıldı.

1 TON ÇÖP TOPLANDI

Ahbap Keşan tarafından Sazlıdere’de Sahil temizliği yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Eylül 2018 Salı 08:58
1 TON ÇÖP TOPLANDI

Sazlıdere Sahili’nde saat 16.00’da başlayan temizlik çalışmasına Ahbap Keşan üyeleri ve Sazlıdere Sahili Güzelleştirme Kooperatifi üyeleri olmak üzere toplam 50 kişi katıldı.

Temizlik çalışmasına Ahbap Platformu Şehirler Başkanı ve Keşanlı olan Barlas İşbaşar ile Sazlıdere Sahili Güzelleştirme Kooeparatifi Başkanı Serdar Durak da katıldı.

16.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen sahil temizliği çalışmasında yaklaşık 1 ton çöp toplandı.

İşbaşar, Ahbap Keşan’ın yeni kurulmasına rağmen önemli çalışmalara imza atmaya başladığını belirterek “Genel Başkanımız Haluk Levent, Ahbap Keşan’ın çalışmalarını yakından takip ediyor. Burada arkadaşlarımızın yaptığı ve yapacağı çalışmalar bizim için çok önemli. Bugünkü sahil temizliğine destek veren başta Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan olmak üzere Sazlıdere Muhtarı Mehmet Kartol, Güzelleştirme Kooperatifi Başkanı Serdar Durak ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm Ahbaplara teşekkür ederim” dedi.

Ahbap Keşan Başkanı Çilem Aslı Eren de bu etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Ahbap Platformu Şehirler Başkanı Barlas İşbaşar ‘a ve tüm Ahbaplara teşekkür etti.

Temizlik çalışmasına katılan Ahbaplardan Safiye Gülgün Karasulu da yoğun çalışması ve uğraşısı nedeni ile tüm Ahbap Keşanlıların oy birliği ile günün Ahbap’ı seçildi.

Serdar Durak da, Ahbap Keşan’a Sazlıdere Sahili’nde gerçekleştirdikleri bu temizlik çalışması için teşekkür etti.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.