238 m² arsa ve mesken satılacak

Kırklareli Lüleburgaz'da 238 m² arsa ve mesken icra yoluyla satılacak

238 m² arsa ve mesken satılacak

Kırklareli Lüleburgaz'da 238 m² arsa ve mesken icra yoluyla satılacak

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Ocak 2022 Pazartesi 15:41
238 m² arsa ve mesken satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz bölge halkı tarafından pek talep görmeyen Güneş Mahallesi(Halk arasından Kuştepe olarak adlandırılan) sınırları dahilinde yer almakta olup ilçe merkezine uzak mesafede konumludur. Bölge alt ve orta gelir grubuna sahip halk tarafımdan ikamet amaçlı tercih edilmektedir. Ulaşım; toplu taşıma araçları, özel araçlar ve zorda olsa ilçe merkezinden yaya intikal ile sağlanabilmektedir. Taşınmazın yakın çevresinde; 1-2 katlı olarak inşa edilmiş, mesken amaçlı kullanılan müstakil yapılar, boş konut alanı imarlı arsalar bulunmaktadır. Bölgede kısmi altyapı olanakları mevcuttur.

739 ada 664 parsel numaralı 238,26m2 yüzölçümüne sahip taşınmaz her ne kadar arsa vasfında olmasın karşın parsel üzerinde tek katlı müstakil ev bulunmaktadır. Parsel geometrik olarak dikdrötgen şeklini anımsatmakta olup topografik olarak ise düz bir arazi yapısına sahiptir. Parselin kuzey ve güney yönlerden imar yoluna cephesi bulunmaktadır. Sokak cepheleri 1m yüksekliğinde duvar ile çevrilidir.

Taşınmaz ayrık nizamda, yığma yapı tarzında, II/C yapı grubunda, yaklaşık 120m² alanlı ve tek katlı olarak inşa edilmiştir. Yapı parselin orta kısmında konumludur. Yapının dış cephesi, ince sıva üzeri dış cephe boyalı, çatısı ise ahşap çatı üzeri marsilya tipi kiremet kaplamadır. Yapının giriş kapısı demir, camekanları pvc doğramadır. Dış cephede hava koşullarından dolayı genel olarak dökülmeler ve yıpranmalar bulunmaktadır. Yapının iç kısmında, iç tefrişatları yapılmış içinde ikamet edilmektedir. Yapı mesken olarak kullanılmakta olup ısınma ihtiyacı soba ile karşılanmaktadır. Yapı bakımsız durumda olup kapsamlı tadilat ihtiyacı bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.