3. LİG PRİMİ 300 BİN LİRA!

Dün gerçekleştirilen Edirne Belediyesi Edirnespor antrenmanına katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3’üncü lige çıkma primini 300 bin lira olarak açıkladı. 

3. LİG PRİMİ 300 BİN LİRA!

Dün gerçekleştirilen Edirne Belediyesi Edirnespor antrenmanına katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3’üncü lige çıkma primini 300 bin lira olarak açıkladı. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Mart 2019 Cumartesi 08:18
3. LİG PRİMİ 300 BİN LİRA!

Edirne Belediyesi Edirnespor dün antrenmanını 25 Kasım Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Antrenmanı izlemek üzere 25 Kasım Stadı’na gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, takımın çok iyi bir ivme yakaladığını ve sonuna kadar bunu devam ettireceklerine inandığını belirtti. Başkan Gürkan 3’üncü lige çıkma primini başta 250 bin lira olarak açıkladı. Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Toros’un, “Edirne’ye yakışır şekilde mücadele edeceğiz.” ifadelerinin ardından Başkan Gürkan primi 300 bin liraya yükseltti. Sonrasında, Başkan Gürkan, Edirne Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile Edirnespor teknik heyeti ve futbolcular beraber fotoğraf çektirdi.

GÜRKAN: “BU ŞEHİR SİZE GÜVENİYOR”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan burada yaptığı konuşmada, “Edirne’ye mutlu günler yaşattığınız için öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok uzun yıllardır özlediğimiz bir tabloydu bu. Başarınız için, çabalarınız için ama en önemlisi inanmışlığınız için teşekkür ediyorum. Herkes bu sporda kazanmak için mücadele ediyor ve bir kişi kazanıyor. Siz bunu başardınız ve korudunuz. Başarmak bazen kolaydır, korumak daha zordur. Bundan sonrasını da başaracağınıza inanıyorum. Gerçekten çok yetenekli ama yeteneğin ötesinde insanlık kalitesi olarak çok düzgün bir hocamız var. Yönetimimiz, başkanımız, teknik ekibimiz ve futbolcularımız da öyle. Bir takım ne tek başına hocasıyla ne de tek başına futbolcusuyla var olabilir. Malzemecisinden hocasına, futbolcusuna kadar bir bütün olduğunda takım olur. Zaten takım olmanın ruhu ve anlamı da budur. Siz bunu başardınız. Edirnelileri mutlu ettiniz, bizi mutlu ettiniz. Çok uzun yıllardır hiçbir takıma duymadığımız kadar, sizlere güven duyuyoruz. Eminim ki, bu işin üstesinden geleceksiniz ve Edirne’yi tekrar o mutlu günlerine, başarılı günlerine ulaştıracaksınız. Gelmeden önce teknik ekiple ve başkanımızla görüştük. 5 maçımız kaldı. Kolay maç, kolay rakip yok. Her maç final, bundan sonra. Bütün şehir arkanızda. Size çok inanıyor ve güveniyor bu şehir. Sizlerin de bunu başarabilecek yeteneğiniz, kaliteniz var. Bunu başaracağınıza inanıyorum. 3’üncü lige çıkma priminiz 250 bin lira. İnşallah bunu başaracağız.” dedi.  

TOROS: “ÖRNEK OLARAK MÜCADELE EDECEĞİZ”

Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Toros ise, “Sayın Belediye Başkanımız Recep Gürkan, Edirnespor Başkanı Savaş Üner, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin kulübümüze vermiş oldukları destekten dolayı bizde çok teşekkür ediyoruz. Çok az kulüpte görülebilecek bir destek bu. İnşallah biz de bu desteklerle beraber, var gücümüzle çalışarak fair-play kuralları içinde Edirne halkına ve Serhat Şehri’ne örnek olarak mücadele edeceğimize emin olun. Hep birlikte olalım.” şeklinde konuştu.

PRİMİ 300 BİN LİRAYA ÇIKARTTI!
Başkan Gürkan’da Toros’un konuşmasının ardından, “Hocamın bu alicenap davranışı karşısında biz de primi 50 bin lira arttırıyoruz. 3’üncü lige çıkma primi 300 bin lira oldu.” dedi.

Konuşmaların ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, futbolculara baklava ikram etti ve antrenmanın bir bölümünü izledi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.