AKSAL ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

TBMM Kefek Komisyon Başkanı, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu.

AKSAL ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

TBMM Kefek Komisyon Başkanı, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Şubat 2022 Perşembe 06:14
AKSAL ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

TBMM Kefek Komisyon Başkanı, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, görüşmeler sonrası şunları kaydetti:

"TBMM çalışmaları ekseninde fırsat bulduğumuz her anda Edirne ve bölge yatırımları - projeleri için ilgili bakanlıklarımız ve kurumlarımızla istişarelerde bulunuyor, ilimiz için ülkemiz için hizmet etmeye devam ediyoruz.

Görüşmelerimiz kapsamında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza bağlı Milli Emlak Genel Müdürümüz Sayın Tufan Büyükuzun ile bir araya gelerek Edirnemiz odağında bir toplantı gerçekleştirdik, istişarelerde bulunduk. Kendisine misafirperverlikleri ve Edirne’ye destekleri için teşekkür ediyorum."

AKSAL ‘DAN BAKAN YANIK’A ZİYARET

"TBMM çalışmalarımız esnasında , hem kefek olarak hem de Edirne Milletvekili olarak yoğun ortak çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’ı ziyaret ettik. Bakanlığımız himayelerinde gerçekleştirilen, ilimiz genelinde devam eden ve planlanan projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Aile ve Toplum Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri, Şehit ve Gazi Hizmetleri, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri, Kadının Statüsü Genel Müdürlüklerinin iş ve işleyişleri doğrultusunda sosyal hizmete muhtaç engelli, çocuk, genç, kadın, yaşlı birey ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine yönelik yasa doğrultusundaki hizmetlerle İlimiz ve ülkemiz genelinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir."

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.