ALİ ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 31. Olağan Genel Kurulu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti. Üç liste halinde gidilen seçimde Ali Şahin güven tazeleyerek yeniden seçildi. Seçim sonunda diğer adaylar tarafından tebrik edilen Şahin, odanın tüm üyelerine teşekkür ederek, “Seçim bitti geçim başlar, hepinizle beraber tekrar görüşmek üzere teşekkür ederim” dedi. Şahin ve ekibi seçimin açıklanmasının hemen ardından tebrikleri kabul etti.

ALİ ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 31. Olağan Genel Kurulu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti. Üç liste halinde gidilen seçimde Ali Şahin güven tazeleyerek yeniden seçildi. Seçim sonunda diğer adaylar tarafından tebrik edilen Şahin, odanın tüm üyelerine teşekkür ederek, “Seçim bitti geçim başlar, hepinizle beraber tekrar görüşmek üzere teşekkür ederim” dedi. Şahin ve ekibi seçimin açıklanmasının hemen ardından tebrikleri kabul etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Ocak 2022 Pazartesi 06:45
ALİ ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 31. Olağan Genel Kurulu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti. Yapılan seçimde Erdal Çağlayan 262 oy, Hakan Giyik 267 oy,  Ali Şahin ise 324 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Dün ETSO Konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleşen seçimde Ali Şahin, Erdal Çağlayan ve Hakan Giyik başkanlık için yarıştı. Genel Kurulda Divan Başkanlığı’na Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Başkan Vekilliğine Selçuk Gül, katipliklere ise Cem Ihlamur, Hakan Gönen, Serkan Oltandiken getirildi.

Divanın seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından faaliyet raporları ve denetim raporları okundu. Faaliyet ve denetim raporlarının oy birliğiyle ibrasının ardından adayların konuşmalarına geçildi.

İlk konuşan Hakan Giyik, üyelerin ne sıkıntısı ne derdi olursa olsun yanında olacaklarını dile getirdi. Giyik, seçime kısa süre kalan Ali Şahin’e giderek, ETUS olarak tek aday gidilmesi yönünde görüştüğünü ve olumsuz cevap aldığını hatırlatarak, “Esnafın teveccühü oluşan tasarruf bugün bizi aday gösterdi hayırlısıyla genel kurulun işareti ile bu işi de anlımızın hakkıyla tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Ardından konuşan Erdal Çağlayan, sorumluk almaktan hiçbir zaman kaçınmadığını hatırlatarak, “Bizim hiçbir zaman birinci önceliğimiz kazanmak değildi. Başımız dik gelelim dik gidelim. Seçim sürecinde hiçbir arkadaşıma yalan atmadım. Hiçbir arkadaşımı tehdit etmedim. Hiçbir arkadaşıma bana destek vermedi diye gönül koymadım. Seçim öncesi de seçim sonrasında hiçbir küskünlüğüm olmadı. Benim birinci önceliğim koltuk sevdası yoktu, siyasi çıkar peşinde koşmadım. Ben eleştirimi yapıp, muhalefetim tamamen mesleki anlamdaydı, kesinlikle kişiselliğe indirgemedim. Başımız dik çizgimiz ve duruşumuzu bozmadan, hiçbir siyasi partinin güdümüne girmeden aday oldum” dedi.

Şahin, odanın borçları hakkında açıklamada bulunarak, “Borçlar ile ilgili söyle bir şey söyleyebilirim. Daha önce burada yöneticilik yapanlar ve ya başkan adayı olanlar oda ile ilgili bazı şeyleri bilirler. Bizim kurs ile ilgili sıkıntılarımız vardı. Oradaki bir iki tane personel ile yolumuzu ayırdık. Onun dışında bütün yönetim denetim bana kursiyer konusunda sahip çıkıp, daha önce kursa açamadığımız dönemler olmuş. Biz kursun tekrar canlanmasını sağladık. Ben kursu için cebine para koydular demedim. Böyle bir iddiam da yok. Sıkıntılar vardı

Odada iki tane araç değiştirdik. Bir tanesi benim kullandığım bir tanesi kursların altında olan bir de otobüsü aldık. Onlar ile ilgili krediler var. Onların haricinde Esnaf kefaletin kiracısıyız, esnaf Kefalete olan kira borçlarımız var. Onunla ile ilgili Ayhan bey ile görüştüm. ‘Sen odayı toparla zamanla halledersin’ dedi. O çok büyük bir rakam değil. Benden önce gelen şeyler. Bunlar benim ile başlayan şeyler değil” dedi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Konuşmaların ardından 4 sandıkta oy kullanılmaya başlandı. Genel kurula katılan 858 kişi oy kullandı. Yapılan sayında geçersiz oyarın çıkartılmasının ardından Erdal Çağlayan 262 oy, Hakan Giyik 267 oy,  Ali Şahin ise 324 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Ali Şahin, Egemen Fidancı, Remzi Meriç, Seyfi Güdücü, Turgay Kaplan, Ali Can Özcan, Mecit Ziya, Mustafa Kulaksız, Özden Serbes’ten oluştu.  Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası denetim kurulu Turgay Sayan, Mehmet Topaloğlu, Hakan Köroğlu’ndan oluştu.

Seçim sonunda tüm üyelere seslenen Ali  Şahin herkese teşekkür ederek, “Seçim bitti geçim başlar. Hepinizle beraber tekrar görüşmek üzere teşekkür ederim” dedi.

Ardından Ali Şahin, Hakan Giyik ve Erdal Çağlayan fotoğraf çektirdi. Ali Şahin ve ekibi seçimin hemen ardından salondakilerin tebriklerini kabul etti.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.