ASKF DE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 16. olağan genel kurulunda yapılan başkanlık seçiminde, mevcut başkan Muzaffer Yıldırım 117 oy alarak yeniden başkan seçildi. Rakibi Ayhan Dinç ise 107 oy aldı.

ASKF DE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 16. olağan genel kurulunda yapılan başkanlık seçiminde, mevcut başkan Muzaffer Yıldırım 117 oy alarak yeniden başkan seçildi. Rakibi Ayhan Dinç ise 107 oy aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Haziran 2024 Pazar 00:00
ASKF DE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (ASKF) 16. olağan genel kurul heyecanı, 8 Haziran 2024 tarihinde yapılan başkanlık seçimiyle sona erdi. Mevcut başkan Muzaffer Yıldırım, toplamda 225 delegenin oy kullandığı seçimde 117 oy alarak tekrar başkan seçildi. Rakibi Ayhan Dinç ise 107 oy aldı.

Seçimlerin ardından bir basın açıklaması yapan Muzaffer Yıldırım, "İlk önce buraya kadar gelip takip ettiğiniz için bu sıcakta sizlere teşekkür ediyorum. Bence centilmence bir yarış oldu. Bu sıcak bir yaz gününde ilçe merkez ve köylerden, kasabalardan oy kullanmak için işini gücünü bırakıp gelen bütün delegelere teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizi bu göreve layık gördüler. Sadece bugün biz seçimi kazandık ama esas işimiz bundan sonra başlıyor. Hem basın açıklamasında hem de bugün delegelerin karşısında verdiğimiz sözleri tutmak için elimizden geleni yapacağız. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağız" dedi.

Yıldırım, adaylık sürecinde spor kulüplerinin sezon başı katılım ücretlerini karşılamak, antrenör sözleşmelerini üstlenmek ve Trakya Üniversitesi ile iş birliği yaparak sporcu sağlık merkezi kurmak gibi projelerini açıklamıştı. Seçim sonrası, bu projeleri hayata geçirmek için hızla çalışmalara başlayacağını belirtti.

Edirne'nin sporculuk camiası, genel kurula yoğun ilgi gösterirken, seçimin sonuçları Edirne'nin spor alanındaki geleceğini şekillendirecek önemli bir adım olarak değerlendirildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1- Muzaffer YILDIRIM (BAŞKAN)

2- Çağrı MUŞTU

3- Serkan GİYİK

4- Caner EYGÜL

5- Erkan DAVAS

6- Hamza ERHAN

7- Taner KARATEPE

8- Serkan AYDINLIK

9- İlknur KOBAŞ TEPE

10- Özkan ARSU

11- Emre TEZCAN

12- Bülent BACIOĞLU

13-Altan YAVAS

14- Naim AVCIOĞLU

15- Emrah TUNA

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1- Enver ORMAN

2-İhsan GEMALMAZ

3-Arif KALE

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

1-İbrahim CİHAN

2-Ufuk GÖKÇÜL

3-Latif ŞAŞMAZ

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.