BARIŞ PINARI HAREKATINA GAZİLERDEN TAM DESTEK

Türkiye  Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet  İsmailoğlu ve  Dernek Saymanı  Fevzi  Demir, Türk Ordusunun Suriye’de başlattığı  Barış Pınar Harekatında, Mehmetçiklerin başarısı için duacı olduklarını belirtti.

BARIŞ PINARI HAREKATINA GAZİLERDEN TAM DESTEK

Türkiye  Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet  İsmailoğlu ve  Dernek Saymanı  Fevzi  Demir, Türk Ordusunun Suriye’de başlattığı  Barış Pınar Harekatında, Mehmetçiklerin başarısı için duacı olduklarını belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Ekim 2019 Cuma 07:19
BARIŞ PINARI HAREKATINA GAZİLERDEN TAM DESTEK

Konu hakkında açıklama yapan başkan İsmailoğlu konuşmasında şöyle dedi, "Bizler Kıbrıs barış harekatında savaşın ne demek olduğunu gördük. Bu harekatta Silahlı Kuvvetlerimize başarılar diliyorum. Biz bu harekatta Mehmetçiklerimizin burnu dahi kanamadan yurda dönmelerini bekliyoruz. Temennimiz ve duamız bu. Bu Savaş bizim katıldığımız Kıbrıs Savaşından çok farklı bir savaş, bunu kabul etmeliyiz. Dileğimiz o ki ülkemiz bu savaştan başarı ile çıkar. Bu süre zarfında ülkemizde birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekiyor. bu bir milli meseledir bunu akıldan çıkarmamalıyız” dedi.

DİLEĞİMİZ MEHMETÇİKLERİN SAĞ SALİM YURDA DÖNMELERİ  

Daha sonra söz alan Dernek  saymanı  Fevzi Demir, “Ben şu anda Suriye’nin kuzey bölgesinde Türkiye’nin silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatında dualarımız  vatanımızın korkusuz bekçiliğini yapan kahraman Mehmetçiklerimize ,buradan selam gönderiyorum Mehmetçiklerimizin  çıktığı  bu vatan görevi sonrası sağ salim ülkemize dönmelerini diliyorum. Bu sabah izlediğim bir röportajda askerlerimizle yapılan bir söyleşide. Askerlerimizin ifadesi  şöyle ;” Kıbrıs’ta Barış Harekatına katılan ağabeylerimizin söylediği gibi biz de bu harekata düğüne gider gibi gidiyoruz.” dediler. Bu beni çok duygulandırdı. Kıbrıs’a çıkarma yaptığımız günleri hatırlattı. Allah onlara güç kuvvet versin. Tüm halkımızın duası onlarla.Ordumuzun amacının oradaki terör yuvalarını dağıtmak olduğunu bilincindeyiz. Bu amaçla  harekat başladı” dedi  

SAVAŞA KATILMA DUYGUSUNU TARİF ETMEK MÜMKÜN DEĞİL 

Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Amaç Türkiye’yi tehdit eden terör yuvalarının  dağılması olduğunu  belirten Demir, "Mehmetçiklerimizin  Allah yardımcısı olsun. Savaşa katılma duygusunu tarif etmek mümkün değil. Bütün gazi arkadaşlarımda aynı duygu var. Ömürleri süresince o heyecanı duyuyorlar. Biz Kıbrıs’a  giderken savaş amacıyla gitmedik. Tıpkı düğüne bayrama  gider gibi gittik. Hiç birimizde korku tedirginlik yoktu. Gittiğimizde ateşle karşılaştık. Yanımızda şehit olan yaralanan arkadaşlarımız oldu onlar ömrümüz süresince gözümüzün önünden gitmeyecektir. Bu görevin daha sonra ne denli kutsal görev olduğunu anladık. Burada tüm siyasi partilerin tek vücut olması sevindirici.  Dileğimiz hep böyle olalım,  siyasi çekişmeleri bir kenara bırakalım” dedi.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.