BAŞKAN GENCAN AKIN ÇİFTÇİYE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Edirneli çiftçilere mazot, ilaçlama ve fide desteği vereceklerini söyledi.

BAŞKAN GENCAN AKIN ÇİFTÇİYE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Edirneli çiftçilere mazot, ilaçlama ve fide desteği vereceklerini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Nisan 2024 Cumartesi 00:00
BAŞKAN GENCAN AKIN ÇİFTÇİYE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Akın, “Edirne bir tarım şehri, biz sahadayken şunu gördük; özellikle çiftçilerimiz ekonomik koşullardan dolayı ne yazık ki tarım yapmaktan vazgeçiyorlar. Biz onlara hem mazot hem de tohum desteği vereceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapacağız"dedi

Akın, Sözcü TV’nin haber bülteninin canlı yayın konuğu oldu. Akın, canlı yayında projelerini hızlı bir şekilde hayata geçireceğini ifade etti.Gencan Akın, kentin alt yapısında bazı sorunların olduğunu çözüm için çalışmaların başladığını kaydetti. Akın, kadın ve gençler için hazırladıkları projelerin yakın zamanda hayata geçeceğini söyledi. Gencan Akın şöyle devam etti:

“Bütün vaatlerimiz gerçekleştirebilir, ayakları sağlam yere basan aynı zamanda vatandaşımızın önceliklerini baz alarak hazırladığımız projelerdi. Dolayısıyla biz mazbatamızı alıp göreve başladıktan sonra başkan yardımcılarımız, müdürlerimizle bir araya geldik. Ve halka bulunduğumuz vaatleri gerçekleştirmek için hiç zaman kaybetmeden çalışmaya başladık. Bu ekonomik koşullar itibariyle sosyal yardımlarımızı hayata geçirmek için ivedi kararlar aldık. Kadınlarımızı ve gençlerimizi bu konuda öncelikledik. Biz ilk meclisimizi yaptıktan sonra bu vaatlerimizi bir bir yerine getirmeye başlayacağız.

ALT YAPI İÇİN PROJELERİ VAR

Bizim alt yapıyla ilgili bazı sıkıntılarımız vardı. Bununla ilgili çok hızlı bir şekilde aksiyon planımızı belirledik. Çalışmalarımıza başladık. Diğer taraftan sosyal yardımlarla ilgili emeklilerimize, kadınlarımıza, gençlerimize onların yanında olacağımızın sözünü verdik. Emeklilerimizle ilgili vaatlerimizde elektrik, doğalgaz ve diğer yardımlarla ilgili bir limit koyduk. Bununla ilgili hemen harekete geçiyoruz. Diğer taraftan kadınlarımızla ilgili sevgi kart projemiz var"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.