BEYKENT KOLEJİ EDİRNESPOR’A SPONSOR OLDU

BEYKENT KOLEJİ EDİRNESPOR’A SPONSOR OLDU

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Ocak 2019 Perşembe 09:07
BEYKENT KOLEJİ EDİRNESPOR’A SPONSOR OLDU


Edirne Belediyesi Edirnespor ile Beykent Koleji arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.

Edirne Belediyesi Edirnespor Futbol Takımı ile Beykent Okulları arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Kulüp Başkanı Savaş Üner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Formanın arka sırt bölümüne Beykent Okulları olarak sponsor oldular. Kulübümüze ciddi anlamda maddi gelir olacak.” dedi.

“CİDDİ ANLAMDA MADDİ GELİR OLACAK”

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Savaş Üner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Beykent Koleji Okullarının sahibi olan Ufuk Akçekaya, Tokatspor’un başkanlığını da yapıyor aynı zamanda. Eşi Uzunköprülü ve burada da Beykent Okulu olunca ‘Edirnesor’a da sponsor ol’ diye bir öneride bulunmuşlar. Sağ olsun o da bizi aradı. Sponsor olmak istediğini söyledi. Formanın arka sırt bölümüne Beykent Okulları olarak sponsor oldular. Kulübümüze ciddi anlamda maddi gelir olacak. Ufuk Bey’in böyle bir davranışta bulunması bizleri mutlu etti. ‘Bu takım bir puan geride, şampiyonluk kovalıyor, gerekirse oyuncu alma konusunda da destek oluruz’ dedi. Bu sponsorluğun haricinde takımımıza daha fazla da destek olacağını iletti.” dedi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Üner, ligde de iyi durumda bulunduklarını ve kalan maçları kazanarak sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini söyleyerek, “Bu hafta Trakya derbisinde Çorluspor’la oynayacağız. Şu anda ligde gayet iyi gidiyoruz. En fazla galibiyeti alan takım biziz zaten. Mağlubiyet kısmını azaltmamız lazım. Liderle aramızda bir puan var. Çorlu taraftarına yasak geldi, buraya gelmeyecekler. Bu hafta oynayacağımız maçta seyircilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Güzel bir maç olacak. Bu maçı da galip tamamlamak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Transfer çalışmaları da şu anda devam ediyor. 1-2 nokta transfer daha yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.