Bodrum katın 1/8 hissesi satışa çıktı

Kadıköy'de bodrum katın 1/8 hissesi icra yoluyla satılacak.

Bodrum katın 1/8 hissesi satışa çıktı

Kadıköy'de bodrum katın 1/8 hissesi icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Ağustos 2022 Pazar 15:00
Bodrum katın 1/8 hissesi satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın bulunduğu bina 2 bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat olmak üzere toplam 6 katlıdır. Söz konusu binanın mimari projesine göre 2. bodrum kat planında, sığınak, kalorifer dairesi, kapıcı dairesi, 1. bodrum kat planında, 3 adet daire, B bina girişi, zemin kat planında, 3 adet daire, A bina girişi ve 3 normal katın her birinde 3'er adet daire olmak üzere toplam 15 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Binanın dış cephesi ısı yalıtımlı dış cephe boyalıdır. Binaya girşi kapısı demir doğrama cam kapı, merdivenler seramik, duvarları saten boyalıdır. Söz konusu bina yaklaşık 34 yıllık bir yapıdır. Bina girişi sokağa göre ön cepheden sağlanmaktadır.

Satışa konu bağımsız bölüm, bina girişine göre 1. bodrum katta ve sağ-ön cephede yer almaktadır. Mimari projeye göre bodrum katta 77,86 m2 alanda salon, 3 oda, mutfak, antre, hol, banyo ve duş hacimlerinden oluşmaktadır. Hali hazır da söz konusu taşınmaz hissedarlarından H.... Hanım tarafından kullanılmaktadır.

Salon ve odaların zemin döşemeleri parke kaplı, duvarları alçı sıva üstü saten boyadır. Antre, mutfağın ve ıslak hacimlerin zemin döşemesi mermer ve seramik kaplama, koridorun ve mutfağın duvarları alçı sıva üzeri saten boya, ıslak hacimlerin ise duvarları fayans kaplıdır. Mutfakta Mdf mutfak dolapları ve mermer mutfak tezgahı bulunan taşınmazın, giriş kapısı çelik, iç kapı doğramaları Amerikan kapı ve pencere doğramaları PVC'dir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.