Flaş Haber
Kapat

BÖREĞİN YENİ ADRESİ LABARBA

Murat İnce, Ercan Güngör ve Hakan Başeli ortaklığında Labarba isimli börek salonu İstasyon Mahallesi’nde hizmete girdi.

BÖREĞİN YENİ ADRESİ LABARBA

Murat İnce, Ercan Güngör ve Hakan Başeli ortaklığında Labarba isimli börek salonu İstasyon Mahallesi’nde hizmete girdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Ocak 2019 Cumartesi 09:40
BÖREĞİN YENİ ADRESİ LABARBA

2018 yılında İstanbul’da faaliyete giren Labarba Börek Salonu franchising vermeye devam ediyor. Murat İnce, Ercan Güngör ve Hasan Başeli ortaklığında ünlü börek salonu zincirinin, Edirne şubesi açıldı. İstasyon Mahallesi’nde açılan Labarba Börek Salonu, zincirin 9’uncu şubesi oldu.

“EDİRNE’DE BEKLENTİLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ”

İstasyon Mahallesi’nde hizmete giren Labarba’nın açılış törenine katılan Labarba Genel Müdürü Recep Gültekin, “Aslında sinema terimlerinden rabarbadan yola çıktım. Ancak bir arkadaşıma jest olsun diye baş harfini ‘L’ yaptım ben. Seslerin birbirine girdiği, kalabalık ve gürültülü yer anlamına geliyor rabarba. 2018 yılında kurulduk. 2,5 yıl boyunca bu işin altyapısını hazırladık. Öncelikle Büyükçekmece’de kendi şubemizi açtık. Sonra franchising için altyapımızı hazırladık. Tamamen hazır olduğumuzu gördüğümüzde dağıtıma başladık. Şu anda burada açılan mekan 9’uncu şubemiz. 10’uncu şubemiz Saraçlar Caddesi’nde açılacak. Türkiye genelinde bekleyen şu anda 17 adet şube daha var. Maksimum 35 şube olmayı hedefliyoruz. Lezzetimizin bozulmaması içi bunu istiyoruz. Yani fabrikasyon, seri üretim değil, lezzetli üretimin peşindeyiz. O yüzden böyle bir ilke edindik.  Edirne’de beklediğimizin karşılığını alacağız, diye düşünüyoruz.” dedi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.