Flaş Haber
Kapat

Çanakkale Lapseki'de bahçeli kargir ev satılacak

Çanakkale İli, Lapseki İlçesi, Güreci Köyü, 299 Ada, 24 Parsel, 798 M² yüzölçümlü, bahçeli kargir 4 adet ev niteliğindeki, tam hisse paylı taşınmaz icradan satılacak.

Çanakkale Lapseki'de bahçeli kargir ev satılacak

Çanakkale İli, Lapseki İlçesi, Güreci Köyü, 299 Ada, 24 Parsel, 798 M² yüzölçümlü, bahçeli kargir 4 adet ev niteliğindeki, tam hisse paylı taşınmaz icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Mayıs 2021 Perşembe 15:58
Çanakkale Lapseki'de bahçeli kargir ev satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  Taşınmaz Lapseki ilçe merkezine 25, Biga ilçesine 30 km mesafede yazlık, kıyı yerleşim alanı bir bölgede de, denize aşağı yukarıı 100 m mesafede ve denizi görür konumda olduğu, Bursa ?Çanakkale yoluna cepheli, köşe parsel olup kadastro yoluna da cepheli konumda, üzerinde üç ayrı adet yapı bulunduğu, bitişiğinde ve civarında daha çok yazlık amaçlı kullanılan mesken ve iş yerleri mevcut, taşınmazın elektrik su temini, yaz kış ulaşımı mümkün olduğu, Yapılardan giriş sağ cephedeki;

A yapısı: Mutfak, oda, hol ,kapalı balkon şeklinde bir katlı yığma, eternit çatı örtülü basit yapı olup bakımsız terk ,boş durumunda, kısmen hasarlıdır esaslı tamir onarım görmeden kullanılamaz durumunda olduğu, faydalı kullanım alanı 20 M² dir.

B Yapısı: yol cephesinde girişin solunda, Yapının zemin katında salon, oda, mutfak wc şeklinde yığma basit tarzda inşa edilmiş, Kapı ve pencereleri PVC zeminler karo mozaik kaplı, Yan cepheden üst kata çıkılır durumda, açık teras olarak üzeri çelik çatılı yazlık gazino şeklinde tasarlanmış, yapı basit tamir onarım boya, badana yapılarak yazlık amaçlı kullanılır durumda, faydalı kullanım alanı 2 x 30 m2 = 60 m2 dir.

C Yapısı: bir katlı dört ayrı girişli oda,mutfak, wc-duş,ön oda ,balkon şeklinde basit yığma tarzda motel usulü inşa edilmiş, uzun zamandır kullanılmadığı, döneminde motel olarak kullanıldığı anlaşılmakta olup yapı ve eşyalar harap durumda boştur, kapı ve pencereleri açık ve hasarlı durumda olduğu, sıva ve badanalar yıpranık, tesisatlar esaslı tamir onarım görmeden kullanılamayacak durumdadır. her bir motel bölümünün arka bahçeye çıkışı bulunduğu,. faydalı kullanım alanı 4x35m2 = 140 m2 olduğu bilirkişilerce tespit edilmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.