CHP DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirileceği, Edirne Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nı, Edirne Merkez İlçe Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

CHP DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirileceği, Edirne Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nı, Edirne Merkez İlçe Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Mayıs 2024 Cumartesi 00:00
CHP DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe danışma kurulu toplantısını, Merkez İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mesajı okundu. Genel Başkan Özel’in mesajında; “Partimizi Türkiye'nin birinci siyasal partisi yaptığımız 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini geride bıraktık. 1 Nisan itibariyle ülkemizde yeni bir dönem başladı. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler bu yeni dönemde 409 belediyeyi; yani toplam Türkiye nüfusunun üçte ikisini, ekonomik faaliyetin dörtte üçünün gerçekleştiği şehirleri yönetecek. Bu vesileyle, 31 Mart gecesi gerçekleştirdiğim ilk konuşmada ifade ettiğim gibi, bu büyük başarının ortaya çıkması için gece gündüz çalışan, yorulmadan emek sarf eden, birçok zorluğa göğüs geren tüm örgütlerimize, örgüt emekçilerimize teşekkür ediyor, sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Sizlerin emekleriyle; 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini Türkiye İttifakı kazandı, tüm Türkiye kazandı. Kaybedeni olmayan bir seçim yaşadık. Bu bilincimizle, seçim sonuçlarını alçakgönüllü bir sevinç ve tevazuyla karşıladık. Halkımızın coşkusunu ve heyecanını son derece ölçülü, üstlendiğimiz sorumluluğa yakışır bir sağduyu ile paylaştık. Sorumluluğumuz büyük. Elde ettiğimiz başarı ile genel seçimlere giden yolda elbette daha güçlüyüz. Türkiye İttifakını daha da genişleteceğiz. Bugün yerelde kurduğumuz iktidarı yeni seçimlerde daha da büyüteceğiz. Ülkemizin geleceğini hep birlikte kuracağız” ifadelerine yer verildi.

Genel Başkan Özgür Özel’in mesajının okunması sonrası söz alan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı; 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin büyük bir başarı elde ettiğini belirterek; “Bu başarının kazanılmasında emeği geçen tüm partililerimize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Bu süreçte bizler yerel seçimlerden ne karar doğru bir süreçten geçerek kazandıysak da, bu görevi yerine getirirken elde edeceğimiz başarılar, bizi 4 yıl sonra yapılacak olan seçimlerde iktidar koltuğuna taşıyacaktır. Bu bağlamda da ben yeni seçilen belediye başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Geçmiş dönem görev yapan Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’a da hizmetlerinden dolayı huzurlarınızda tekrar teşekkür ederim. İlçe Danışma Kurulumuzda, yerel seçimlerde yaşamış olduğumuz süreç hakkında olumlu, olumsuz özgürce kendinizi ifade edebileceğiniz, kişisel olmayan her türlü düşüncenizi burada özgürce söyleyebilirsiniz. Bu tabi ki aldığımız eleştirilerin tamamını kayda geçirerek il yönetimine ileteceğiz ve il yönetimi de genel merkeze bu önerilerinizi iletecektir” dedi.

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Edirne Milletvekilleri Ahmet Baran Yazgan, Ediz Ün, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Önceki Dönem Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı Recep Gürkan ve partililerin katıldığı toplantının devamı basına kapalı şekilde devam etti.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.