ÇOCUK BAŞKAN PARK İSTEDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Aras, 50. Yıl İlkokulu Müdürü Arif Bekler, 50. Yıl İlkokulu’ndan 1 öğretmen, 2 kız ve 1 erkek öğrenci ile Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’ı ziyaret etti.

ÇOCUK BAŞKAN PARK İSTEDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Aras, 50. Yıl İlkokulu Müdürü Arif Bekler, 50. Yıl İlkokulu’ndan 1 öğretmen, 2 kız ve 1 erkek öğrenci ile Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’ı ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Nisan 2024 Salı 00:00
ÇOCUK BAŞKAN PARK İSTEDİ

Ziyarette öğrenciler, Başkan Akın’a çiçek takdim ederek, bayramını kutladı. Gencan Akın da çocuklar ve beraberindeki heyetin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.Başkan Gencan Akın, daha sonra makam koltuğunu bir günlüğüne 50. Yıl İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Defne Ataçay’a teslim etti.

ÇOCUK BAŞKAN PARK TALİMATI VERDİ

Belediye Başkanlığı makamına oturan Ataçay, 50. Yıl İlkokulu etrafındaki parkların sayısının az olduğunu ve mevcut parkların kötü görüntüsünün yenilenmesini talep etti.

 Ataçay, okulun etrafındaki kaldırımların da dar olduğunu söylerken; arabaların da kaldırımlara park etmesiyle çocukların sıkıntı yaşadığını belirterek,telefon açarak ilgili kurumların bu konularda çalışma yapmasını istedi.

BAŞKAN GENCAN AKIN "HEP YANINIZDA OLACAĞIZ"

Eksiklerin en kosa sürede giderileceğini belirten Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, bu anlamlı günde çocuklarla birlikte olmanın önemine değindi. Gencan Akın,şu an makamda çok özel an yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bugün de o anların ilki oldu. Çocuklarımızla beraber olmak çok kıymetli. Biz bütün seçim kampanyamızı yürütürken de çocuklarımızı önceliklediğimizi, her zaman fırsat eşitliğinden yana olacağımızı söyledik. Dolayısıyla bu şehirde yaşayan bütün çocuklarımız, bizim için çok değerli. Onlar, çekirdek ailelerinin yanı sıra Edirne’nin de çocukları. O yüzden her birinin doğdukları andan eğitimlerini tamamladıkları anlara kadar Edirne Belediyesi olarak yanlarında olacağız. Başkanımızın talimatını aldık. Başkanımızın talimatı doğrultusunda istediği yerlerdeki eksiklikleri gidereceğiz. Ama bundan sonrasında hem eğitimlerinde laik, çağdaş, bilimsel, hem de kültürel anlamda daha iyi eğitim alabilmeleri için onların yanında olacağız. Bununla ilgili de somutlaştırdığımız projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu kıymetli bayramımızda çok mutlu oldum. Tüm dünyada tek çocuk bayramı olan ülkeyiz. Bu da bizim için gurur vesilesi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu kıymetli bayram sadece Türkiye’deki çocukların değil; bütün dünyadaki çocukların bayramı. Bizler, çocuklarımız bunun kıymetini biliyoruz. Dolayısıyla çok mutlu ve gururluyuz. Bu bayramda da beraber zaman geçirdik ama bundan sonrasında da hep beraberiz. Burası zaten sizin eviniz. Her zaman da burada yeriniz var”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.