ÇOCUKLARA KRAMPON DESTEĞİ

Valilik tarafından organe idilen Mahalle Ligi'nde mücadeleler devam ederken, Umurbey Mahalle takımına malzeme desteği yapılması sevinçle karşılandı.

ÇOCUKLARA KRAMPON DESTEĞİ

Valilik tarafından organe idilen Mahalle Ligi'nde mücadeleler devam ederken, Umurbey Mahalle takımına malzeme desteği yapılması sevinçle karşılandı.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
09 Ağustos 2025 Cumartesi 00:00
ÇOCUKLARA KRAMPON DESTEĞİ

Umurbey Mahallesi Muhtarı Turhan Özünden, Valilik tarafından düzenlenen Mahalle Ligi kapsamında mücadele eden mahalleli çocuklara sağladığı krampon desteği için Edirne esnaflarından Doruk Baklava işletmesinin sahibi Onur Neoldum’a teşekkür etti.

Forma ve krampon ihtiyacının mahalle esnafı tarafından karşılanmasının son derece anlamlı olduğunu belirten Muhtar Özünden, şunları söyledi:

“Mahallemizin çocukları Mahalle Ligi’nde büyük bir heyecanla mücadele ediyor. Onların sahada daha güçlü ve özgüvenli olmaları için ihtiyaç duydukları krampon desteğini sağlayan Doruk Baklava sahibi Onur Neoldum’a mahallem adına teşekkür ediyorum. Bu duyarlılık hepimiz için gurur verici.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.