CUMHUR İTTİFAKI’NIN LİSTESİ AÇIKLANDI

Geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanlığı tarafından Merkez İlçe Seçim Kuruluna teslim edilen Edirne Belediye Meclis Üyeleri Listesi dün AK Parti Edirne İl Binası’nda düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN LİSTESİ AÇIKLANDI

Geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanlığı tarafından Merkez İlçe Seçim Kuruluna teslim edilen Edirne Belediye Meclis Üyeleri Listesi dün AK Parti Edirne İl Binası’nda düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Şubat 2019 Perşembe 08:35
CUMHUR İTTİFAKI’NIN LİSTESİ AÇIKLANDI

AK Parti İL Başkanı İlyas Akmeşe ve MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu dün AK Parti Edirne İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi. AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, il, ilçe ve beldelerde Cumhur İttifakı yapılan yerleri ve adayları açıkladı. Sonrasında, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Koray Uymaz tarafından geçtiğimiz gün merkez ilçe seçim kuruluna teslim edilen belediye meclis üyeleri listesi açıklandı.

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeliği Kontenjan Aday Listesi şu isimlerden oluştu: Rasim Özgün, Mehmet Eren ve Davut Topalova

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeliği Asil Üye Listesi ise şu isimlerden oluştu: Feridun Acar, İsmail Demirhan, Nergiz İnce, Mehmet Çapoğlu, Engin Makak, Pınar Ersaçmış, Halil Çavuş, Mehmet İlktan, Kerim Kazan, Ayhan Dinç, İsmail Taşdemir, Bahattin Ulusoy, Ethem Torozlar, Serpil Şinikli, Murat Polat, Halis Yıldız, Barış Butopuz, Bülent Yıldırımlı, Gökhan Yörük, Süleyman Altunöz, Ömer Faruk Turgut, Ömer Sayar, Gökmen Nevarlı, Nihat Turan, Fatma Çengel, Tamer Göze, Hakan Çalışkan ve Naim Etiz

AKMEŞE: “CUMHUR İTTİFAKI PAZARLIKLARLA KURULMADI”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe burada yapmış olduğu konuşmada, “Listelerimizin açıklamasını bugün basın toplantısıyla yapmak istedik. Biz Edirne’de bir Cumhur İttifakı yapıyoruz. Cumhur ittifakı masada pazarlıklarla kurulmuş bir ittifak değil, halkın istediği bir ittifaktır. 15 Temmuz sürecinden sonra milli birliğimiz için kurulan bir ittifaktır. İnşallah bu ittifakı 2023-2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda devam ettireceğiz. Edirne’de Süleyman Başkanımızla birlikte sıkı bir çalışma yaptık. Son 2-3 günde başta merkez olmakla birlikte ilçe ve beldelerde çalışmamızı yaptık. İnşallah Edirne’de güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı adayıyla birlikte seçime gideceğiz. Yerelde birçok sorunumuz var. Hükümet olarak yaklaşık 15 senede Edirne’ye 15 milyar lira para harcadık. Burada yaptığımız yatırımı saymakla bitiremeyiz. Edirne CHP’li diyerek siyasi parti ayrımı gözetmeden çalışmalarımızı yaptık, yapacağız da. Yerelde maalesef Edirne insanımız gerekli hizmeti alamıyor. Diyoruz ki, 31 Mart Edirne’nin bu başarısız belediyeden kurtulma zamanı olsun. Bunun içinde MHP’li kardeşlerimizle güç birliği içerisinde girdik. Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz, sizde inanın istiyoruz. Edirne Merkezde Koray Uymaz Cumhur İttifakı adayımız. Hepimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.  

FERHATOĞLU: “BİZİM YAPTIĞIMIZ TUTARLILIKTIR”

MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu ise, “Cumhur ittifakı herhangi bir çıkar, pazarlık gözetmeksizin yapılan bir ittifaktır. Fedakârlıksa fedakârlık, mücadeleyse mücadele kısacası ne gerekiyorsa hepimiz onu yapıyoruz ve yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti sistemsel bir hedefi başarmış ve burada amacı Cumhuriyeti yükseltmek olmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yerleşip köklenmesi hayat memat konusudur. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Bu yeni sistemin mimarlarından birisi de MHP’dir. İçinde olduğumuz ve var olması için çaba sarf ettiğimiz bir hükümet sisteminin güçlenmesini istemek tutarlılıktır. Yaptığımız ve yapacağımız budur. Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümünde 2023’e huzur istikrar ve derlenmiş toparlanmış bir şekilde erişeceğiz. İlyas Başkanımın dediği gibi, bir pazarlık söz konusu değildir. Sadece Cumhur ittifakının kazanmasını istiyoruz. Hangi parti nerede kuvvetliyse ve kazanacaksa o şekilde bir birliktelik yaptık. Koray arkadaşım benim 24 yıldır birlikte çalıştığım bir insandır. Edirne’nin sorunlarını her zaman her yerde anlattım. Belediye Başkanı ve ekibi Edirne’ye büyük zararlar veriyor. Plan yok, program yok, istek yok. Belediye Başkanını siz kaç kere halkın içinde gördünüz. Temel belediyecilik hizmetleri zaten yok. Kanser üreten borulardan sular geliyor, onları kullanıp içiyoruz. Vatandaşımız mağdur ve bunun giderilmesi gerekiyor. Seçimlere 1 ay kala neyine başlıyorsun alt yapının? Böyle plansızlık ve sistemsizlik hiçbir yerde yok. Seçmenlerimiz çocukları için, geleceği için düşünsünler öyle karar versinler.” dedi.

UYMAZ: “VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRMEK ÇOK ÖNEMLİ”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Koray Uymaz da, “Gerçekten bugün Edirne’de tarihi bir gün yaşıyoruz. Cumhur İttifakının adayı olarak burada bulunmaktan dolayı onur duyuyorum. Edirne gerçekten değişime hasret olduğunu bu seçim çalışmaları boyunca bize gösterdi. Dünya görüşü, hayata bakış açısı ne olursa olsun toplumun her kesiminden bir teveccühle karşılaşıyoruz. Vatandaş artık Edirne’de bir değişimin olması gerektiğini ortaya koyuyor. Gerçekten yoğun bir proje çalışmasını tamamladık. 5 Aralık’tan beri sıkmadık el bırakmadık, bırakmayacağız da. Projeler yapılır ancak vatandaşın gönlüne girmek çok daha önemli. Biz bunu istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.