ÇYD’Lİ GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYD) Edirne Gençlik Birimi, tanışma kahvaltısı düzenleyerek, üniversiteli gençlerle bir araya geldiler.

ÇYD’Lİ GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYD) Edirne Gençlik Birimi, tanışma kahvaltısı düzenleyerek, üniversiteli gençlerle bir araya geldiler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Kasım 2021 Pazartesi 06:10
ÇYD’Lİ GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

ÇYD’nin gençlik kolları olarak görev yapan Çağdaş Gençlik Edirne Şubesi Cumartesi günü üniversite gençliğiyle bir araya geldi.

Trakya Üniversitesi Radyoterapi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi, Çağdaş Gençlik Edirne Şubesi kolaylaştırıcısı

Şükran Acar, dernekte 8 yıldır bulunduğunu hatırlattı. Yaptıkları bu etkinlikte kendilerine destek olan Edirne Tabip Odası’na ve  ÇYD Edirne Şubesi yönetimine teşekkür eden Acar, “Amacımız, derneğimize yeni katılan üyelerimiz ve derneğimizden burs alacak öğrencilerimizle seçilmiş gençlik birimimizi tanıştırmak. ÇYD’nin kim olduğunu, şubemizin ne gibi görevler yap/tığını, hangi çalışmaları yürüttüklerimizi anlatmak için burada toplandık. Özel günlerde etkinlikler, tiyatro, müzik gibi birçok konuda etkinliklerde bulunuyoruz. Farklı etkinliklerle kendimizi ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edirne Şube Başkanı Hasan Tahsin Yılmaz, ise gençlere yaptığı konuşmada, şunlara yer verdi:

“Yaşamanın özeti çağdaş değerler içerinde barış, sevgi, sevda, doğaya sevgi, dostluk ve geleceğe güven, yaşama sevinci içinde yaşamak. İşte çağdaş yaşam, bunun içerisinde yaşıyoruz. Çağdaş yaşamın bir özelliği var. Damlalardan göl yapmayı amaçlıyor. Bu damlaların bir Muş’tan gelir biri Çanakkale’den gelir Ardahan’dan gelen var. Buradan gelen damlalar birikiyor böyle bir göl oluşuyor ve gölden de çağlayanlar oluşuyor. Bizim bir de korkumuz var. Bizim temel ilkemiz gönüllülük. Gönüllerin üzerinde gönülleri kazanmayı çalışarak o da damlalardan göl yapma sanatıdır. Ve en korktuğumuz şey de gönülleri incitmektir.”

Etkinliğe davet edilen gençler, kahvaltının ardından müzik çalarak ve gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.