DERVİŞOĞLU EDİRNE'YE GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 12 Temmuz Cumartesi günü bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Edirne’ye geliyor. Dervişoğlu’nun Edirne'ye yapacağı ziyaret öncesinde il başkanlığı tarafından hazırlıklara başlandı.

DERVİŞOĞLU EDİRNE'YE GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 12 Temmuz Cumartesi günü bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Edirne’ye geliyor. Dervişoğlu’nun Edirne'ye yapacağı ziyaret öncesinde il başkanlığı tarafından hazırlıklara başlandı.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
04 Temmuz 2025 Cuma 00:00
DERVİŞOĞLU EDİRNE'YE GELİYOR

Ziyaret kapsamında saat 15.30’da kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir otelde özel bir toplantı gerçekleştirecek olan Dervişoğlu’nun, burada hem Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulunması hem de Edirne’nin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunması bekleniyor.

Toplantının ardından Edirne çarşısında esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Dervişoğlu, vatandaşlarla da birebir temas kurarak halkın taleplerini dinleyecek. Ziyaretin samimi bir atmosferde geçmesi ve parti politikalarının yerel düzeyde anlatılması hedefleniyor.

İYİ Parti Genel Başkanı’nın Edirne ziyareti, partinin Trakya bölgesindeki teşkilatlanma çalışmalarına da moral ve motivasyon katması açısından önem taşıyor. Dervişoğlu’nun, parti yöneticileriyle birlikte sahada vereceği mesajların, olası erken genel seçim sürecine dair ipuçları taşıyabileceği belirtiliyor.

Ziyaretin sonunda basın mensuplarına kısa bir açıklama yapması beklenen Müsavat Dervişoğlu’nun, hem Edirne’nin hem de Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunması öngörülüyor.

İYİ Parti Edirne İl Teşkilatı da Genel Başkan Dervişoğlu’nun programına yoğun katılım çağrısı yaparken, vatandaşları esnaf ziyaretleri sırasında kendisiyle buluşmaya davet etti.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.