DP’DEN GELENEKSEL TOPLANTI

Demokrat Parti (DP)  yöneticilerinin her ay geleneksel olarak düzenlediği basın toplantısı 14 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi.

DP’DEN GELENEKSEL TOPLANTI

Demokrat Parti (DP)  yöneticilerinin her ay geleneksel olarak düzenlediği basın toplantısı 14 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Nisan 2018 Pazar 13:57
DP’DEN GELENEKSEL TOPLANTI

Demokrat Parti yöneticilerinin düzenlediği toplantıya Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, parti yöneticileri, İstanbul İl Başkanı Adem İpek, Merkez İlçe Başkanı Sabri Topaloğlu Kastamonu İl Başkanı Sezgin Gülcan, Merkez İlçe Başkanı  Elif Zehra Gülcan ile partililer katıldı.

Toplantıda açıklama yapan DP Edirne İl Başkanı Özyılmaz, üç ay önce başlattıkları Edirne basınıyla her ayın ilk haftası cumartesi günü gerçekleştirdikleri toplantıyı bir kez daha gerçekleştirdiklerini belirterek; “Demokrat Parti koca bir çınar uzun yıllar sonunda bugün unutulur duruma geldi. Edirne’de 5,5 yıl kongrelerini yapamadı. Bugün tüm ilçelerimizde teşkilatlarımızı kurduk, kongrelerimizi yaptık.

    Bu konuda birlikte olduğum arkadaşlarımızı kutluyorum. Partimiz 65 bin oyla yetinecek bir parti olamaz. Bu kadar oy almış olması kimseyi yanıltmasın. Seçimlerde  partililerimiz akıllı hareket etti.Oyları boşa gitmesin diye bazıları CHP’ye  ya MHP’ye bazı partililerimiz de AKP’ye oy Betcup verdi. Bugün cesur yürek ve bilgi birikimi olan bir Genel Başkanımız var.” dedi

 72 İLDE KONGRELERİMİZİ YAPTIK

 Bugüne kadar 72 ilde kongrelerini yaptıklarını belirten Özyılmaz; “ yapılacak seçimlerde DP’nin gücünü görecektir. Bu arada gündemde olan ittifaklar var, O konuda bilgi vermeyeceği.  Konu hakkında İstanbul İl Başkanımız Adem İpek bilgi verecek” dedi

 Daha sonra söz alan İstanbul İl Başkanı İpek, Edirne teşkilatına destek amacıyla buraya geldiklerini belirterek; “ Edirne İl Başkanımız bu bayrağı yere düşürmeyen değerli büyüğümüz kendisine teşekkür ediyorum. Şunu belirtmek istiyorum.

    Yapılacak 2019 seçimlerinde DP her koşullarda meclise girecektir. Bu arada kamuoyunda çeşitli ittifak söylemleri var. Bugün şu ve bu ittifakta olacağız açıklamasını doğru bulmuyorum. İktidar kendi karşısında bir ittifak modeli arıyor. Seçim tarihi netleşene kadar ittifak tartışması yapmayacağız.

   Bizim görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim de toplumun sorunlarına aynı pencereden baktığımız partiler mevcut. Onlarla mutabakata varmış durumdayız ,şimdiden bunun adını koymak istemem.” Dedi

  DP İstanbul İl Başkanı daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.