DP’YE İLGİ ARTIYOR

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, partilerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi büyük kongreler yapmaya başladığını hatırlatarak, partilerine her geçen gün ilginin arttığını dile getirdi. DP’nin ilk seçimde iktidarda söz sahibi olacağını ileri süren Özyılmaz, “Hesap soracağız, halkın parasını ceplerinden alıp yine halkımıza geri iade edeceğiz” dedi.

DP’YE İLGİ ARTIYOR

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, partilerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi büyük kongreler yapmaya başladığını hatırlatarak, partilerine her geçen gün ilginin arttığını dile getirdi. DP’nin ilk seçimde iktidarda söz sahibi olacağını ileri süren Özyılmaz, “Hesap soracağız, halkın parasını ceplerinden alıp yine halkımıza geri iade edeceğiz” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Ekim 2021 Çarşamba 06:56
DP’YE İLGİ ARTIYOR

“Halkın Parasını, Halka Geri İade Edeceğiz”

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, partilerine ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Özyılmaz, partisinin İl başkanlığı binasında yaptığı basın toplantısında partilerinin gerektiği şekilde toparlandığını ve her yerde çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Genel Başkanları Gültekin Uysal ile Ordu Milletvekilleri Cemal Enginyurt, ile birlikte ekranlardan halka seslendiğini hatırlatan Özyılmaz, şunları söyledi:

“Pazarg ünü gerçekten duygulandım. Ben partimizin eski görkemli günlerini de bilirim. Daha önceki toplantılarımız eski günlerin bir özlemiyle geçiyordu. Ama geçtiğimiz Pazar günü Demokrat Parti’nin Ankara İl Kongresi’nde insanlar salona sığmadı. Yüzlerce araç parti binamızın önündeydi. İnsanlar salonlara sığmadı, kalabalık bir kongre oldu. Genel Başkanımız Gültekin Uysal bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada, ‘Devr-i sabık yaratacağız. Hesap soracağız, halkın parasını ceplerinden alıp yine halkımıza geri iade edeceğiz’ dedi. Ben de buradan açık ve net söylüyorum, biz o günler için çalışıyoruz. 75 yıllık siyasi bir partinin geleneğinden geliyoruz.

İLK SEÇİMDE MİLLET İTTİFAKIYLA BİRLİKTE GELİYORUZ

Partimiz yapılacak olan ilk seçimde koalisyon olacaksa, koalisyonun içerisinde olacak. Demokrat Parti olarak Millet İttifakı ile birlikteyiz. Kesinlikle değişmeyecek olan bir karardır. Bugünlere tabi kolay gelmedik. Şuanda genel merkezimiz otobüsünü de hazırladı, en kısa zamanda da Genel Başkanımız ve milletvekilimiz otobüsle gezilere çıkacak. Parti olarak ilk etapta kesinlikle devr-i sabık yaratacağız, hesap soracağız. Kesinlikle onların halktan çaldıkları paraları geri alacağız ve halkımıza iade edeceğiz. Çiftçimize mazotu 1 liraya vereceğiz. EYT’yi ve 3600’ü mutlaka halledeceğiz. Ak Parti Genel Başkanı 2022’nin sonlarında 3600’ü halledeceğiz dedi ama neden 2022 sonunda halledecek, halledecekse bugün halletsin. Üç sene öncesinden söz verdiğini yapmıyor. Bunlara kimsenin inanmaması lazımdır. Demokrat Parti geliyor. Nasip olursa 2023’ün Mart ayında yapılacak olan seçimde iktidarın ortağı olacağız.”

TEK İSTEĞİMİZ, DAHA FAZLA ARKADAŞIMIZA GÖREV VERMEK

Özyılmaz, partilerinin Edirne’de yeniden ayağa kalktığı yıllarda, yönetime girmesi için insan bulmakta güçlük çektiklerini ifade ederek, “Ankara’da Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a isteklerimizi iletme imkanı blduk. Şimdi yönetim kurullarını çoğaltmak için ricada bulunduk. Bir karar çıkartmalarını istedik. Mevcut yönetim kurullarımız bize yetmiyor ve dışarıdan arkadaşlarımız yönetime girmek istiyorlar. Onun için kendisinden ricada bulunduk. Bunların dışında parti olarak Edirne’de ve Merkez ilçelerde gayret gösteriyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE TELEFONDA GÖRÜŞME SAĞLANDI

Ankara’ya her gittiğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Özyılmaz, “Bu sefer gittiğimde Genel Başkanımız Kemal beyi aradı. Kendisinin il dışında olması münasebetiyle görüşemedik. Ama önümüzdeki günlerde genel başkanımızla birlikte Kılıçdaroğlu ile görüşeceğiz. Kemal bey bizimle görüşmekten memnuniyet duyacağını dile getirdi” şeklinde konuştu.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.