EDİRNESPOR İKİ FUTBOLCUYU TRANSFER ETTİ

Bu sezon 3. Lige çıkmayı hedefleyen Edirnespor  iki futbolcuyu da kadrosuna katarak  transferi noktaladı. 25 Kasım Stadında yapılan törenle  Edirnespor Kulübü Başkanı  Savaş Üner  transfer edilen futbolcuları tanıttı.

EDİRNESPOR İKİ FUTBOLCUYU TRANSFER ETTİ

Bu sezon 3. Lige çıkmayı hedefleyen Edirnespor  iki futbolcuyu da kadrosuna katarak  transferi noktaladı. 25 Kasım Stadında yapılan törenle  Edirnespor Kulübü Başkanı  Savaş Üner  transfer edilen futbolcuları tanıttı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Haziran 2019 Çarşamba 09:07
EDİRNESPOR İKİ FUTBOLCUYU TRANSFER ETTİ

Mert Tuğ’u  Mardinspor’dan Hakan Doğan’ı ise  İçelspor’dan tranferini gerçekleştiren  Edirnespor yönetimi böylece   iki futbolcuyu alarak transferi noktaladı.

KENDİSİNİ KANITLAYAN FUTBOLCULARI TRANSFER ETTİK      

Yeni transferlerle ilgili olarak açıklama yapan Kulüp Başkanı  Üner  şöyle dedi; “ Bir aydan beri yoğun tempoyla  çalışarak gerek Adnan hocamız gerekse Serdar hocamız ve transfer komitemizle birlikte bu yıl daha seri hareket ettik ve transferlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonra  3-4 transferimiz kaldı . Bunlar da en önemli hedeflerden birisi, forvet transferiydi.  Hakan Doğan forvet olarak Amatör liginde kendini kanıtlayan Bal liginin en yetenekli oyuncularından biri. Ben buradan takımımızı seçtiği için kendisine teşekkür ediyorum.

 Mert Tuğ kardeşimiz stoper olarak görev yapıyor Velimeşe Takımında bizlere karşı da oynadı. Ben o zamandan bu yana kendisini yakın takipteydim. Mert Tuğrul kardeşimizi de transfer ederek stoper sorunumuzu çözdük. Buradan camiamıza ve Edirne’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra yeni  transfer edilen  Mert Tuğ ve Hakan Doğan  Edirnespor’a geldikleri için mutlu olduklarını ve takımın başarısı için çalışacaklarını belirttiler, Hedeflerinin  takımı profesyonel lige çıkarmak olduğunu, Edirne halkının takıma destek vermesi ile  başarılı olacaklarını. Futbolcular olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

EDİRNESPOR İYİ BİR KULÜP

Daha sonra söz alan  Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Toros,  bu iki futbolcunun transferini sona  bıraktıklarını futbolcuların da Edirnespor’u tercih ettiğini belirterek; “ Edirne Belediyesi Edirnespor gibi iyi bir kulübe geldiler.Bu kulüp köklü bir kulüptür. Transferini gerçekleştirdiğimiz futbolcuların  ellerinden gelen katkıyı sunacaklarına inanıyoruz. İnşallah bu dönem sahadan gülen yüzle ayrılalım. Edirnespor’u hedeflenen yere ulaştıralım. Allah hepimize yardımcı olsun” dedi

TAKIMIMIZ EN İYİ KONUMDA

Edirnespor Teknik ve İdari Koordinatörü  Serdar Ünsal,  bugün itibariyle iki futbolcuyu transfer ettiklerini,  böylece transferi sonlandırdıklarını belirterek, “Bu arada açıklanmayan bir kontenjan durumları var. Federasyonun verdiği en kötü kararda dahi en iyi konumda olan takım bizim takımımız.Ben camiamızı bu mesajı vermek istiyorum. 7-8 tane 1997-98 doğumlu futbolcumuz var. 5 tane de 1990 ve altı doğumlu futbolcumuz bulunmaktadır. Bu da Federasyonun  beş genç  ve o kadar da yaşı geçmiş kontenjan oyuncu oynatma hakkında kararında  biz genci 8 taneye ulaştırdık. Bu futbolcular kendi takımlarında oynayan arkadaşlar. Son iki transfer için ince eleyip sık dokuduk.Bu yıl futbolcu alırken çok araştırdık. Futbolcuları çok yönlü araştırdık. Bu kriterde 60 kişilik bir futbolcu listemiz vardı. Daha sonra bu rakam yirmiye düştü.  İki tane alt yapıdan aldığımız arkadaşlarla bu gün itibariyle transferimizi sonlandırdık.  Bu yıl ilk kez menajersiz sistemde çalıştık. Geçen yıl tanıdığımız oyuncuları aldık. Allahın izniyle bu sezon bizi sürpriz karşılamayacak. İki arkadaşımız bize fedakarlık yaptı,  kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız takımın üçüncü lige çıkmasına katkı yapacaklar. Bu futbolcuların eski performansları bizi ilgilendirmiyor. Bu saatten sonra Edirnespor için yapacakları konuşulacak” dedi

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.