EDİRNE’YE İTALYAN DAMAT

Edirneli Ece Kılaner ile İtalyan Salvatore Turrise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kıydığı nikahla dünya evine girdiler.

EDİRNE’YE İTALYAN DAMAT

Edirneli Ece Kılaner ile İtalyan Salvatore Turrise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kıydığı nikahla dünya evine girdiler.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
26 Haziran 2023 Pazartesi 06:00
EDİRNE’YE İTALYAN DAMAT

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen törende Edirneli Ece Kılaner ile İtalyan Salvatore Turrise ölünceye kadar beraberlik yemini etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kıydığı nikaha genç çiftin yakınları ve arkadaşları katıldı.

Başkan Gürkan genç çiftin nikahını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak, “Sevgili kızımız Ece Kılaner ile İtalyan damadımız Salvatore Turrise’nin nikahlarını kıydık, mutluluklar diledik.

Genç çiftimize tıpkı bugünkü gibi gözlerinden gülümsemenin ve sevginin eksik olmadığı bir hayat diliyorum” dedi.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.