“EMNİYET MENSUPLARIMIZI KUTLUYORUZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 176’ıncı yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bugün evlerimizde rahatça uyuyabiliyorsak bunu polislerimize borçluyuz diyen Başkan İba, Türk Polis Teşkilatının, huzurun ve güvenin teminatı olduğunu söyledi.

“EMNİYET MENSUPLARIMIZI KUTLUYORUZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 176’ıncı yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bugün evlerimizde rahatça uyuyabiliyorsak bunu polislerimize borçluyuz diyen Başkan İba, Türk Polis Teşkilatının, huzurun ve güvenin teminatı olduğunu söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Nisan 2021 Cuma 06:56
“EMNİYET MENSUPLARIMIZI KUTLUYORUZ”

176 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk Polisinin asayiş, huzur, güvenlik, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakârca faaliyet gösteren gözde bir teşkilat olduğuna değinen Başkan İba, özellikle Kovid-19 salgınıyla mücadele döneminde sağlık çalışanları kadar fedakârlık gösteren bir diğer kurumun da emniyet olduğunu ifade etti.

Türkiye'de huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati önemi bulunan kurumların başında gelen emniyet teşkilatının 176’ncı yılını kutlayan Başkan İba, “10 Nisan 1845'te kurulan emniyet teşkilatı her türlü fedakârlığı göstererek günümüzde de çok başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Türk Polis Teşkilatı, huzurun ve güvenin teminatıdır. Bugün evlerimizde rahatça uyuyabiliyorsak bunu polisimize borçluyuz. Türk Polis Teşkilatı, 176’ncı kuruluş yıl dönümünün haklı gururunu yaşamaktadır” dedi.

“POLİSLERİMİZ, HALKIN GÜVEN VE SEVGİSİNDEN GÜÇ ALARAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEKTİR”

Terörle ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere, üstlendiği tüm görevlerde Türk Milletini gururlandıran, büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıkla hizmet veren Emniyet Teşkilatının, 176 yıllık bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artırdığını dile getiren Başkan İba; “Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak, yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdüreceğine inancımız tamdır” şeklinde açıklamada bulundu.

“EMNİYET TEŞKİLATIMIZ DEVLETİMİZİN GÜVEN TABLOSUDUR”

Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gerekliliği için canla başla gece gündüz demeden emek veren Türk Polis Teşkilatının milletin gönlünde büyük bir yere sahip olduğunu söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; “Suçun ve suçlunun korkulu rüyası, devletin ve kanunların yanında olan, insanımızın can dostu olan emniyet teşkilatımız, disiplini ve merhameti ile kanunların uygulayıcı gücü ile devletimizin güven tablosudur.  15 Temmuz’da canlarını milletimizin ve devletimizin bekası uğruna siper eden, demokrasinin kalesini teslim etmeyen polisimiz, destanlarına destanlar eklemiştir” ifadelerine yer verdi.

“POLİS TEŞKİLATINI İLERİYE TAŞIYACAK HER ADIMIN DESTEKÇİSİYİZ”

Polis Teşkilatını ileriye taşıyacak her adımın destekçisi olduklarını vurgulayan Başkan İba, huzurun teminatı olacak bir mekanizmaya her zaman ihtiyaç olduğunu söyledi.

Üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatının, aziz Türk Milletinin barış ve emniyet içinde yaşaması için gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlıkların, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gurur kaynağı olmaya devam edeceğini aktaran Başkan İba, polislerin olduğu kadar ailelerinin de fedakârlıklarının unutulmayacağını vurguladı.

 “POLİSLERİMİZE HUZURLU VE BAŞARI DOLU YILLAR DİLİYORUM”

Tüm teşkilat mensuplarının Polis Haftası'nı kutlayan Başkan İba; “Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Edirnemizde görev yapan polislerimiz başta olmak üzere tüm polislerimize sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu yıllar diliyorum." diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.