Fabrika Satılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa'da fabrika ve müştemilatları icradan satılacak.

Fabrika Satılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa'da fabrika ve müştemilatları icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Şubat 2021 Salı 15:33
Fabrika Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, Naip Mahalle , Ova Mevkii , 128 Ada, 3 Parsel, Adresi : Tekirdağ İli , Süleymanpaşa İlçe , Naip Mah. , Tuğlacılar Caddesi , Tuğla Fabrikası,Ana taşınmaz niteliği arsa nitelikli taşınmaz borçlu adına tam hisse ile kayıtlıdır. Taşınmaz tuğla fabrikası olarak faaliyet göstermektedir. Naip köy yoluna cephelidir. Yol , su , elektrik mevcut olup ulaşımı kolaydır. Tekirdağ Şehir Merkezine kuş uçuşu 15 km , Kumbağ mahallle merkezine ve deniz sahiline 4 km mesafededir. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Düz bir arazi yapıssına sahiptir.

Tahmini bedeli 18.938.384 ₺ olan taşınmazlar için ihale, Tekirdağ Adliye Sarayı -4. Kat İl Seçim Kurulu Karşısı İcra Satış Müzayede Salonu- Süleymanpaşa /Tekirdağ'da 11/03/2021 günü saat 14:00'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/734252/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/tekirdag-suleymanpasada-fabrika-ve-mustemilatlari-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zuleyha HIZARCIOGLU ŞİMŞEK 2021-02-10 23:27:15

Tek kelime ile mükemmel bir makale olmus Hocam kaleminize sağlık çok tşk ederiz...