FİLİZ GENCAN AKIN BASIN EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU

CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne basınında görev yapan gazetecilerle iftarda bir araya geldi. Gencan Akın, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken, tüm gazetecilere eşit mesafede olacağını söyledi.

FİLİZ GENCAN AKIN BASIN EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU

CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne basınında görev yapan gazetecilerle iftarda bir araya geldi. Gencan Akın, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken, tüm gazetecilere eşit mesafede olacağını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Mart 2024 Cuma 00:00
FİLİZ GENCAN AKIN BASIN EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU

Yoğun bir seçim çalışması geçiren Filiz Gencan Akın, sahada haber peşinde koşan ve özellikle siyasi haber yapan bir çok basın emekçisiyle bir araya gelirken, iftar yemeğine Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, eski bakanlardan İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, İl Başkanı Samet Kahraman ve Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı'da katıldı.

"YORULMAK BİLMEDİNİZ"

Gazetecilerinde seçim sürecinde yorulmak nedir bilmeden koşturduğunu, bazen birlikte olmaktan da büyük mutluluk duyduğunu belirten Gencan Akın şöyle devam etti:

“Gerçekten bu süreçte yorulmak nedir bilmeden hep beraber çalıştık. Ben sağda olduğum her an gerçekten bundan çok büyük bir mutluluk duydum. Elimden geldiğince herkese ulaşmaya, herkese dokunmaya çalıştım ve gerçekten de özellikle son iki haftadan beri çok güzel ivme yakaladık. Aday toplantımızdan sonra da bu her geçen gün artarak devam etti. Biz hep onu söylüyoruz, bir mahalle toplantısı ile başlıyoruz, bir anda mitingle sonuçlandırıyoruz. O yüzden ben hemşehrilerimin bu yaklaşımlarını ve bize olan desteklerini bizimle birlikte olmalarından çok büyük mutluluk duyuyorum. Seçime sayılı günler kala son ana kadar son dakikaya kadar çalışmaya devam edeceğiz, mücadele etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim hepimizin bu büyük ailemizin, her geçen gün büyüyen ailemizin tek bir hedefi var. O da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını yeniden Edirne’de dalgalandırmak. Ve buradan hep onu söylüyorum Edirne’den bütün Türkiye’ye çok güçlü bir ses yükseltmek.

"ÇABAMIZIN SONUCU BAŞARI OLACAK"

O yüzden ben de inançlıyım seçimle ilgili seçim sonuçları ile ilgili, bizim bu mücadelemiz, hep beraber yürüdüğünüz bu yol, çok büyük bir başarıyla sonuçlanacak. O yüzden tekrar sizlere çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki benimle berabersiniz ve şunu söylemek istiyorum yeni dönemimizde sizlerle olan ilişkimiz her zaman daha güçlü bir şekilde devam edecek, sizlere karşı da her zaman eşit mesafede olacağımın sözünü veriyorum. Her zaman eleştiriye açık olacağım, her zaman sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Bu seçim döneminde geçirdiğimiz bu güzel süreci, sizlerle geçirdiğimiz bu güzel süreci yeni döneme de taşıyacağız. Bundan da emin olmanızı istiyorum.”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.