“Gelişmeleri Uzaktan İzlemeyeceğiz”

MHP Edirne İl Başkanı Avukat Süleyman Ferhatoğlu düzenlediği kahvaltıda birlikte partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Açıklamalarda bulunan Ferhatoğlu, “Genel Başkanımız söylemişti gelişmeleri uzaktan izlemeyeceğiz. Meselelere yedek kulübesinden bakmayacağız.” Diye konuştu.

“Gelişmeleri Uzaktan İzlemeyeceğiz”

MHP Edirne İl Başkanı Avukat Süleyman Ferhatoğlu düzenlediği kahvaltıda birlikte partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Açıklamalarda bulunan Ferhatoğlu, “Genel Başkanımız söylemişti gelişmeleri uzaktan izlemeyeceğiz. Meselelere yedek kulübesinden bakmayacağız.” Diye konuştu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Temmuz 2018 Cumartesi 12:16
“Gelişmeleri Uzaktan İzlemeyeceğiz”

MHP Edirne İl Başkanı Avukat Süleyman Ferhatoğlu düzenlediği kahvaltıda partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen organizasyonda konuşan Ferhatoğlu 24 Haziran seçimlerinin başarıyla geride bırakıldığını belirtirken, “24 Haziran seçimleri demokratik olgunluk içinde, yüksek bir olgunluk içinde icra edilmiş, nihai olarak geride kalmıştır. Önümüzdeki beş yılda 2023 hedefini yakalamanın mücadelesi her yönüyle sahnelenecektir. Sonuç itibariyle Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne resmen geçiş sağlamış ve yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Bununla birlikte 27’inci Dönem TBMM 600 üyesiyle temerküz ve tecelli etmiştir. Bu şartlar altında aziz milletimiz dünyaya adeta bir demokrasi dersi vermiştir. Görülmüş ve anlaşılmıştır ki, içte ve dışta sistematik olarak tedavüle sokulan karalama kampanyaları boşa çıkarılmıştır. Ülkemiz aleyhine kurgulanan altıncı kol faaliyetleri, algı olayları, sinsi operasyonlar sandığa çarpmış ve beklendiği gibi tel tel dağılmıştır.

“BİR KEZ DAHA HEZİMETLE TANIŞTILAR”

Türkiye üzerinde hesap yapan odakların bir kez daha hezimetle tanıştığını belirten Ferhatoğlu, “Milli uyanış umut vermiş, milli diriliş huzur vermiş, bu sayede istikbalin ufku pırıl pırıl parlamıştır. Türkiye’nin demokratik rüştü bir kez daha ispatlanmıştır. Aziz milletimiz sözünü söylemiş, tavır ve tutumuyla ses getirmiştir. Kendimizi unutmadan, kökümüzden kopmadan, kimliğimizi terk etmeden arzuladığımız seviyelere çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Dün tecrübedir, gerekli sonuçları çıkardık. Bu gün fırsattır. Yakalamak için çabaladık. Yarın ise umuttur, tutunmak, hakkımızı almak için akıl, sabır ve inançla gereğini yapacağız.” Diye konuştu.

“MİLLİYETÇİ HAREKET ÖNLENEMEZ”

MHP Türklüğün övüncü, Türkiye’nin özgüveni, Türk İslam medeniyetinin özeli ve öz değeridir diyen Ferhatoğlu, “Davamızın harcı duayla karılmış, haysiyet ve hedefleri nice kahramanlarımızın nice fedakarlıklarıyla yoğrulmuştur. Bu itibarla, milliyetçi hareket önlenemez. 24 Haziran’da partimize oy veren aziz vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. TBMM’de denge ve denetime görevimizi eksiksiz ifa ederken devlet ve bürokrasi hayatının istikrar ve güvenceye kavuşturulabilmesi, hızlı ve verimli kuralların alınabilmesi için gerek duyulduğu takdirde sözümüzü söyleyeceğiz. Daha önce de Genel Başkanımız söylemişti gelişmeleri uzaktan izlemeyeceğiz. Meselelere yedek kulübesinden bakmayacağız. Müdahil olmamız gereken yerlerde geri durmayacağız. Çünkü biz bu ülkeyi de, bu milleti de karşılık beklemeden sevdik.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.